Muntatge d'Adrián, jove espanyol ingressat a la UCI

SUCCESSOS

Gerro d'aigua freda per a la família d'Adrián, l'espanyol ingressat a l'UCI a Mèxic

Tot i que ha despertat del coma induït, el jove valencià 'no recorda res, ni sap on és', i tampoc és capaç de parlar

Els familiars d'Adrián Fernández acaben de rebre un nou cop, i en certa manera també el jove, ingressat a l'UCI d'un hospital de Cancun (Mèxic). Si bé la seva situació ha millorat i ha despertat del coma induït on era, una familiar ha donat la veu d'alarma.

Marta Parada, la seva cunyada, ha dit que "no se'n recorda de res. Ni sap on és, ni pot parlar". Una situació realment preocupant per a aquest jove valencià, que dimecres serà visitat pel cònsol honorari d'Espanya. Informativos Telecinco s'ha fet ressò d'aquesta nova situació d'Adrián, recollint les declaracions de la seva cunyada.

Imatge d'Adrián amb la seva dona, Sofia

Nou revés per a la família d'Adrián: ha despertat, però "no pot parlar"

Adrián gaudia del viatge de noces amb la seva dona, Sofia, i el seu fill de 7 anys, a Cancun, quan li va sobrevenir un problema greu de salut. Concretament, el jove ingressat va patir un tall de digestió a la piscina de l'hotel i es va ofegar moments després, i li va provocar una parada cardiorespiratòria.

Tot i que els socorristes el van poder reanimar en un primer moment, aquest va acabar ingressant en un hospital en coma induït. Ara que la situació ja és menys greu que en els dies anteriors, després del despertar d'Adrián, els metges han parlat clar.

Aquells que l'estan atenent no veuen idoni que es produeixi el seu trasllat a Espanya. Una possibilitat amb la qual s'havia especulat en les últimes hores, després de demanar-ho la família.

Amb tot, la seva cunyada "no té informació" que l'executiu espanyol es vulgui fer càrrec d'un futur trasllat. Possiblement, amb la visita del cònsol honorari, "s'aclareixi una mica més" què passarà amb Adrián, considera Marta.

Es complica la situació: les despeses hospitalàries assoleixen ja 90.000 €

Ara com ara, tal com confirmava la mateixa Marta, les despeses hospitalàries ja sumen 90.000 €, si bé 20.000 euros els ha proporcionat l'assegurança de viatge. A més, la família d'Adrián ha agraït el suport i l'ajuda de persones anònimes.

I és que han estat molts els que han decidit aportar el que podien perquè la família d'Adrián puguin continuar pagant les despeses hospitalàries en els pròxims dies. Tot i això, la família d'Adrián ja està estudiant sol·licitar un préstec bancari, per si finalment s'allarga massa l'estada del jove en aquest hospital de Cancun.

➡️ Successos

Més notícies: