imatges d'un streamer japonès

Roben un streamer mentre fa un directe a Barcelona: ‘els mateixos de sempre’

El creador de continguts japonès HeyHey va retransmetre en directe com el van agredir i el van robar als carrers de Barcelona

La tarda del passat divendres, 17 de novembre, el popular streamer japonès conegut com HeyHey va ser víctima d'un robatori als carrers de Barcelona. Els tres agressors van utilitzar la perillosa tècnica del ‘matalleó’, subjectant la víctima des del darrere pel coll i tirant-la a terra.

Abans de l'atac, els agressors van molestar l'streamer durant diversos minuts, mentre aquest transmetia en directe. De manera sorprenent, l'incident complet va ser enregistrat en temps real per la càmera del japonès.

A més de ser robat, va rebre una brutal agressió a Barcelona

El reconegut creador de contingut japonès va patir un assalt en directe la nit de divendres a dissabte a Barcelona. HeyHey tornava al seu hotel després d'una visita al Casino de la capital catalana quan va ser agredit i robat.

L'assalt es va retransmetre en directe. Després de ser assetjat, els agressors el van ofegar i li van sostreure el rellotge, un iPhone 13 i la cartera amb 350 euros.

Segons les imatges i la confirmació del mateix HeyHey, un dels assaltants el va sotmetre a la tècnica del ‘matalleó’. Li van obstruir la respiració i fins i tot van portar la víctima al desmai. Tot i els intents del jove per perseguir els lladres, aquests van aconseguir escapar.

L'agredit va buscar refugi en un bar i va demanar ajuda a la policia. Va presentar la denúncia corresponent a una comissaria amb l'assistència d'un traductor. Tot i que el japonès va poder rastrejar el seu iPhone 13 gràcies a la geolocalització, la recuperació del dispositiu va resultar impossible.

Durant l'assalt, també va afirmar que els lladres li van sostreure el passaport. El jove es troba de gira per Europa i tenia plans de continuar el viatge cap a París diumenge, però aquest incident l'ha deixat temporalment tirat a Barcelona.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el robatori per aclarir els fets, i identificar i aturar els responsables. Aquests van ser capturats a les imatges transmeses en viu per HeyHey.

Policia deté una persona
Els Mossos d'Esquadra investiguen els autors del robatori | Mossos d'Esquadra

Barcelona, sumida en la inseguretat pels robatoris i les agressions

Barcelona s'enfronta a un creixent problema de violència i robatoris, generant una preocupant sensació d'inseguretat entre els residents. La ciutat es veu afectada per actes delictius que van des de furts fins a assalts violents, provocant la indignació de la població.

El més preocupant és que aquests actes delictius tenen lloc a plena llum del dia, evidenciant una manca de control als carrers. La situació s'agreuja amb robatoris violents i pallisses que tenen lloc especialment en barris cèntrics com el Raval. La violència desencadenada ha convertit àrees que abans eren transitades en zones perilloses, generant una preocupació creixent.

Els habitants exigeixen mesures urgents de les autoritats per abordar aquest problema i restaurar la seguretat als carrers. La inacció podria tenir repercussions tant a nivell local com a internacional, amenaçant la reputació turística de Barcelona. La ciutat no es pot permetre projectar aquesta imatge d'inseguretat.

“Els mateixos de sempre” roben i agredeixen a Barcelona

A Barcelona, la lluita contra la delinqüència enfronta un desafiament significatiu: el ràpid alliberament de la majoria dels detinguts per robatoris. La gran majoria de cops, els detinguts tornen a estar en llibertat tot just unes poques hores després de ser arrestats.

Aquest fenomen ha generat una preocupant dinàmica de reincidència, on individus prèviament detinguts per actes delictius continuen cometent robatoris de manera sistemàtica.

La situació planteja interrogants sobre l'efectivitat del sistema judicial i les mesures de control, ja que la manca de conseqüències duradores per als infractors contribueix a una sensació d'impunitat. La comunitat es veu afectada directament per la reincidència, enfrontant una creixent inseguretat i la repetició constant de delictes.

Els residents, cada cop més frustrats, demanen una revisió urgent dels protocols judicials i penals per garantir que aquells detinguts per robatoris enfrontin conseqüències proporcionals i dissuasives.