Imatge d'una redada dels Mossos d'Esquadra al centre de Barcelona

Creix la inseguretat a Barcelona: un detingut i 9 denúncies a un local d'oci àrab

Un total de 61 agents van participar en la batuda

Barcelona es troba immersa en una crisi d'inseguretat clara. El Ministeri d'Interior ja va informar en el seu darrer informe que estaven augmentant els furts, les estafes, la violència i el tràfic de drogues.

Així, han saltat totes les alarmes a Barcelona aquest cap de setmana. I és que, els Mossos d'Esquadra han realitzat una macro redada a Barcelona. Segons han indicat, han hagut d'intervenir en un local árab durant la matinada d'aquest diumenge.

Més de 80 identificats a Barcelona

Així, Barcelona ha tornat a ser protagonista aquest cap de setmana. I és que, la policia catalana va realitzar una macro batuda al club àrab Wanasah, situat al número 44 de l'avinguda de Sarrià, al costat de l'hotel Meliá.

Segons ha informat 20 minutos, la batuda realitzada al local àrab de Barcelona ha acabat amb més de 80 persones identificades. Concretament, els Mossos d'Esquadra van identificar un total de 84 persones. I no només això, també es van fer diverses denúncies i detencions.

La batuda va acabar amb nou persones denunciades per possessió de drogues i, un detingut denunciat per un delicte contra la salut pública.

El club àrab de Barcelona no tenia llicència d'activitat

Durant la batuda, els Mossos d'Esquadra també van fer una inspecció dels papers del local. Es van adonar que el pub àrab no complia alguns aspectes marcats per la llei, per la qual cosa van procedir a detectar totes les irregularitats.

Segons ha avançat el mitjà esmentat anteriorment, durant la inspecció, es van detectar vuit infraccions administratives a Wanasah. Dues d'elles per manca d'acreditació visible als controladors d'accés i, les altres sis, per irregularitats administratives, de seguretat i de llicència d'activitat.

Per realitzar aquesta redada, es van mobilitzar un total de 61 agents que, entre les 03.00 i les 05.00 de la matinada, hi van treballar.