Muntatge de Pepe Alesón, desaparegut a Jaca

SUCCESSOS

Pepe, el pare de família que va sortir a fer un tomb i va desaparèixer misteriosament

Pepe Alesón, de 61 anys, està desaparegut des de divendres passat a Jaca, després de sortir a caminar per la muntanya

La desesperació va en augment entre els familiars de Pepe Alesón, un home de 61 anys que fa cinc dies que està desaparegut. I tot després que, divendres passat, decidís anar a la seva segona residència, a la localitat d'Abena (Jaca).

El Healdo de Aragón explica que la desaparició ha deixat commocionada tota la comarca. Tot apunta que aquest pare de família hauria sortit a fer una passejada per la muntanya més pròxima a casa seva, però no va tornar. Estem parlant d'un home que fa 1,80 metres d'alçada, calb, de complexió prima, ulls castanys i que portava una motxilla negra.

Desapareix Pepe Alesón, de 61 anys: va anar a passejar per la muntanya i no va tornar

Va ser diumenge passat quan la seva família va presentar una denúncia davant de la Guàrdia Civil per la seva desaparició. A partir d'aquí, el cos policial va iniciar el pla de cerca mitjançant un fort dispositiu, que encara continua actiu. A més, SOS Desaparecidos publicava a les seves xarxes, fa un parell de dies, l'alerta per la desaparició de Pepe.

A les tasques de rastreig, segons fonts de la Comandància d'Osca, han participat aquest dimarts patrulles de Seguretat Ciutadana de Jaca. També dues patrulles de Protecció de la Natura, el Destacament Fiscal i de Fronteres i la Unitat Aèria, a més d'especialistes del GREIM de Jaca.

Ampli dispositiu per trobar Pepe, que porta desaparegut des de divendres

Així mateix, s'han incorporat a la cerca tres guies canins amb gossos, dos pilots de drons dels bombers de la Diputació Provincial i quatre voluntaris de Protecció Civil de la Comarca. També membres de la Federació Aragonesa de Muntanyisme (FAM), agents de protecció de la naturalesa del Govern d'Aragó i 20 veïns i familiars de Pepe.

Després de pentinar els voltants d'Abena, aquest dimecres s'ampliarà la cerca a altres pedanies de Jaca i muntanyes pròximes. El relat d'aquesta desaparició comença quan, segons la seva filla Maria, Pepe va viatjar des de Saragossa fins a aquella localitat oscenca.

Els caps de setmana solia acudir a la seva segona residència amb la seva dona, encara que aquesta vegada ella no va poder anar a causa d'un examen, informa El Heraldo de Aragón.

Pepe va deixar el mòbil carregant, cosa que fa sospitar que la idea del desaparegut era no tornar gaire tard. Es considera que Pepe hauria anat caminant a fer una passejada amb la seva càmera de fotos. De moment, es desconeix què li ha pogut passar a l'home.

➡️ Successos

Més notícies: