Imatge de l´Hospital Joan XXIII de Tarragona

SUCCESSOS

Mor una dona després de ser atropellada quan passava per un pas de vianants

La víctima mortal és una dona de 72 anys i l'atropellament s'ha produït a Montblanc, a la província de Tarragona

Una dona ha mort atropellada a Montblanc, a la província de Tarragona. Els fets es van produir el 10 de maig passat, tal com informa El Caso, quan la víctima de 72 anys travessava el carrer Muralla de Sant Jordi.

Per causes que encara s'estan investigant, un cotxe va atropellar la dona. El fatal accident va tenir lloc cap a les 11.15 hores del matí de divendres passat. La Policia Local de Montblanc ha obert diligències contra el conductor, que està acusat per homicidi imprudent.

La dona no va poder superar les ferides després de l'atropellament

El mitjà esmentat anteriorment assegura que la dona de 72 anys va resultar molt malferida després de l'atropellament. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diversos facultatius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que van traslladar la víctima a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Malauradament, malgrat l'esforç del personal sanitari del centre hospitalari, la dona no va poder superar les ferides causades per l'atropellament i va acabar morint l'endemà.

Tal com informa el diari Nova Conca, l'home que conduïa el vehicle té uns 50 anys aproximadament i és veí de Montblanc, igual que la víctima mortal. Les primeres hipòtesis apunten que el conductor va fer una maniobra incorrecta i va acabar atropellant la dona mentre aquesta creuava pel pas de vianants. La investigació del cos de la policia catalana continua en marxa.

L'home ha estat denunciat per un delicte lleu d'homicidi per imprudència menys greu. Fins ara, no han transcendit més detalls sobre el succés. Haurem d'esperar per veure com avança la investigació dels fets.

Imatge de dos sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

Trànsit dona suport a les víctimes

El Servei Català de Trànsit (SCT) recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) està a disposició dels familiars. I dels afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any. Per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre.

A més de rebre informació sobre els drets que els reconeix, la legislació i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. Poden contactar a través del telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

➡️ Successos

Més notícies: