Muntatge d´un cotxe dels Mossos d´Esquadra mullat i una imatge de Joan
SUCCESSOS

Dur revés per a la família de Joan, el pagès desaparegut en estranyes circumstàncies

Joan va treballar el mateix dia de la seva desaparició i des d'aleshores no s'ha tornat a saber res sobre ell

Joan Rosselló no apareix i els serveis d'emergències han deixat de buscar-lo. Així ho han anunciat aquest divendres després de dues setmanes intentant saber què ha passat amb aquest home de Calonge (Girona). Aquests dies la recerca de Joan, de 43 anys, se centrava a la zona del massís de les Gavarres.

La policia catalana, els agents rurals i els bombers buscaven el desaparegut en una zona per la qual intuïen que es podria haver perdut. Han estat desenes de dotacions les que s'han encarregat de cercar l'home. En Joan va marxar el passat 30 de març de casa seva i, des d'aleshores, ningú més no l'ha tornat a veure.

La investigació de la desaparició passa a un altre punt

Arribats a aquest punt, a partir d'ara serà l'Oficina d'Atenció a les Famílies de Desapareguts de la policia catalana la que es farà càrrec de la investigació. Però ja no continuaran buscant l'home.

En el moment de la desaparició, Joan Rosselló duia una jaqueta de color gris i un jersei del mateix color. També uns pantalons texans blau fosc. Tot i que s'han compartit diverses pistes i, fins i tot, una fotografia de Joan Rosselló publicada a les xarxes socials, no s'ha pogut trobar l'home.

Cartell desaparegut de Joan Rosselló

Joan, un home molt conegut al seu poble

Joan era un agricultor molt conegut a Calonge, ja que venia productes ecològics de la masia on vivia als seus veïns. Així com a mercats i fires properes. Per això aquest petit poble gironí està consternat per la situació i la desaparició d'un dels seus veïns més coneguts.

De fet, el dia de la seva desaparició va estar treballant i venent part dels seus productes. Però una angoixa personal d'aquella tarda va fer que se n'anés sol a una zona de vinyes que solia freqüentar quan ell tenia la necessitat d'estar tranquil i desconnectar. Des de llavors, ni la seva família, ni els veïns, ni cap conegut no han pogut saber res més del Joan.

Tot i aquest dur revés per a la família, la imatge de l'home continua circulant per les xarxes socials. D'alguna manera, sempre queda un halo d'esperança i els que més l'estimaven esperen que d'un moment a l'altre es pugui saber què ha passat.

➡️ Successos

Més notícies: