Un cotxe de policia amb els llums, i al cercle, Esteban, el noi desaparegut

SUCCESSOS

L'última hora sobre Esteban Arbeláez, el jove de 27 anys desaparegut a Madrid

L'ajuntament d'Arganda del Rey confirma que ha estat trobat en bon estat, després de diversos dies desaparegut


Esteban Arbeláez, el jove que va desaparèixer el 3 de maig passat a l'estació de metro d'Arganda del Rey, ha estat localitzat amb vida en les últimes hores. Un cosí del jove, Geoffrey, confirmava la notícia i se'n feia ressò el consistori d'Arganda.

"Esteban ha estat localitzat, gràcies a tots pel suport i la difusió", deia el missatge del familiar d'Esteban. Des de feia 11 dies, tots els familiars, amics i veïns d'Esteban el van buscar incessantment, després que desaparegués quan agafava el metro per anar a treballar com qualsevol altre dia.

Troben amb vida Esteban, desaparegut a Madrid des de feia dies

Van ser dies de desesperació fins que, per fi, aquest dimarts a les 6:00, la bona nova arribava: Esteban era trobat amb vida. El jove, de 27 anys, es troba amb la seva família descansant, malgrat el mal tràngol que els ha fet passar aquests últims dies. L'Ajuntament d'Arganda es congratulava així a X per la troballa del jove.

Missatge a X de l'Ajuntament d'Arganda sobre la troballa d'Esteban

La veritat és que el rastre d'Esteban es va perdre al voltant de les 17:00 hores del divendres 3 de maig. El jove va quedar primer per dinar a casa d'una amiga i es disposava a treballar, ja que li tocava el torn de tarda. Va pujar a Arganda del Rey i el seu destí era Rivas Futura, a la línia morada (L-9), del Metro de Madrid.

"Està bé, encara que per protocol està sent atès per un equip mèdic"

La preocupació era màxima entre els seus coneguts. El seu cosí assegurava que "no era una conducta normal en ell" i que tenia el "mòbil apagat". Aquest exposava igualment que "sabien que tenia pensat quedar-se a casa d'una altra amiga aquell mateix divendres a Rivas, per dormir, però tampoc no va ser així".

Per sort, totes les preocupacions van quedar liquidades fa unes hores. En declaracions a El Periódico de España, el cosí d'Esteban assegurava que "està bé, encara que per protocol està sent atès per un equip mèdic".

En els pròxims dies veurem si es coneixen les causes per les quals Esteban ha trigat tant a tornar a casa. Molts dies des d'aquella tarda del divendres 3 de maig en què se li va perdre la pista.

➡️ Successos

Més notícies: