Cotxe vermell accidentat amb un cop a la lluna de davant
SUCCESSOS

Mor un nen de 16 anys després de ser atropellat per un jove a Espanya

El menor va perdre la vida després de ser atropellat en un túnel

Sevilla es va tornar a despertar sobresaltat després de l'accident mortal que va tenir lloc a primera hora del matí d'aquest diumenge a la carretera de Su Eminencia. Així ho ha informat a tots els mitjans de comunicació el Servei d'Emergències de Sevilla.

Un nou accident que acaba en desgràcia a la capital sevillana i en aquest cas, cal lamentar una mort. I tot després de l'accident que va patir un menor de 16 anys i que va acabar perdent la vida després de ser atropellat per un vehicle.

L'accident ocorregut a Sevilla ha tingut lloc al voltant de les 0:30 hores d'aquest diumenge, 4 de juny. El cas és que la desgràcia va provocar que el menor de 16 anys fos atropellat per un vehicle conduït per un jove de 19 anys.

És cert que, després de l'accident, la Policia Local de Sevilla es va presentar al lloc de l'accident. Com no podia ser d'una altra manera, el jove va haver de passar una prova d'alcoholèmia i drogues en la qual va donar negatiu.

Un noi de 16 anys és atropellat per un cotxe a Sevilla en plena nit

Després de produir-se l'accident, la Policia Local es va encarregar d'investigar aquest fet que va provocar la mort d'un jove. I ja estan fent tot el possible per aclarir els fets ocorreguts fa unes hores a Sevilla.

Un tècnic del sistema d'emergències mèdiques (SEM) de la Generalitat de Catalunya a l'interior d'una ambulància durant un servei
No es va poder fer res per salvar la vida del jove, que va morir a l'acte | Europa Press

Cal destacar que el trànsit va estar tallat fins que es van acabar les diligències. I fins que va acabar la retirada del cos per part de la Comissió Judicial i el treball de camp propis de la investigació policial.

Parlem d'un succés sobre el qual poques notícies més han estat disponibles fins al moment. No obstant això, per ara, les investigacions continuaran encaminades a aclarir com es va produir aquest atropellament contra un menor. Un jove de només 16 anys que es trobava a la carretera de Su Eminencia, al sud de Sevilla.

La Policia investiga com es va produir l'accident mortal

De tot això, el compte oficial de Twitter d'Emergències Sevilla va informar del lamentable accident al voltant de les 2:20, tot just un parell d'hores després de l'accident.

Un agent de Policia Nacional d'esquena
La Policia investiga a fons les causes d'aquest accident al sud de Sevilla | Europa Press

En l'esmentat missatge, es van aclarir diversos aspectes respecte als serveis d'emergència i la intervenció del 061 en aquest lloc. Van venir per intentar salvar la vida d'aquell jove que caminava per un túnel on no hi havia vorera per als vianants.

Molts usuaris d'aquest tuit d'Emergència s'han posat les mans al cap quan han vist com el jove estava exposat en una zona on no hauria d'estar. Com es pot apreciar en les imatges compartides per l'esmentat compte, es tracta d'un túnel en el qual no hi ha espai per als vianants ni hi ha tanques.