Muntatge de fotos d´un pas de vianants i, al costat, una ambulància de Catalunya i un llit d´hospital

SUCCESSOS

Un nen de 6 anys, molt greu després de ser atropellat quan travessava un pas de vianants

L'atropellament va tenir lloc a Mollerussa (Lleida) i el menor va haver de ser traslladat fins a Barcelona pel seu estat

Un nen de sis anys va ser atropellat aquest dimarts a la tarda mentre creuava un pas de vianants a Mollerussa, Lleida. Els fets van tenir lloc a la cruïlla entre l'avinguda Canal i el carrer Ferran Puig, al voltant de les 15.00 hores.

El menor anava acompanyat de la seva mare en el moment del succés i va ser atès al mateix lloc a causa de les ferides que va patir. Tal com avança El Caso, en un primer lloc se'l va traslladar en ambulància fins a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Finalment, però, va haver de ser ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

El menor està greument ferit i ingressat a Barcelona

La causa del trasllat és la magnitud de les ferides sofertes i el seu estat de gravetat. Fins al lloc dels fets es van traslladar tres ambulàncies del SEM, una patrulla de la policia local i tres dotacions de Bombers.

La Guàrdia Urbana de Mollerussa és l'encarregada ara d'investigar el que ha passat. Mentrestant, el que més preocupa és l'estat de salut del nen, que va acabar greument ferit després de l'envestida.

Foto d'una ambulància del SEM circulant per una carretera.

Un atropellament mortal a Montblanc

Catalunya ha registrat en pocs dies un altre atropellament que va posar fi a la vida d'una dona de 72 anys. En aquesta ocasió, la víctima travessava pel carrer de la Muralla de Sant Jordi de Montblanc, a Tarragona. Va ser allà on un cotxe va atropellar la dona no podent fer res per salvar-li la vida.

El fatal accident va tenir lloc cap a les 11.15 hores del matí del passat divendres, 10 de maig. En aquesta ocasió, la Policia Local de Montblanc va obrir diligències contra el conductor, que està acusat d'homicidi imprudent.

Tot i això, les primeres hipòtesis apunten que el conductor va fer una maniobra incorrecta i va acabar atropellant la dona. Cal destacar que era la víctima la que sí que creuava correctament pel pas de vianants indicat.

Aquests incidents posen de manifest la importància de conduir amb precaució per zones urbanes. Moltes de les ciutats catalanes han marcat nous límits de velocitat. Així mateix, solen instal·lar-se ressalts als passos de zebra per obligar que els vehicles redueixin la seva velocitat.

➡️ Successos

Més notícies: