Policia Nacional braç creuats i una imatge amb un puny i un nen amagat i una alarma

SUCCESSOS

Un nen de 10 anys fuig de casa per escapar de les pallisses freqüents dels seus pares

El nen de 10 anys va agafar un tren Madrid-Àvila per fugir dels seus pares, que el colpejaven freqüentment

Un nen de 10 anys es va veure obligat a fugir dels seus pares, buscant escapar del cicle de violència que marcava la seva vida diària. L'abús freqüent infligit pels seus pares el van portar a prendre la decisió d'abordar un tren amb destinació a Àvila des de Madrid per poder fugir dels seus pares. El nen s'escapava en un intent desesperat per trobar refugi i seguretat lluny de l'entorn hostil dels pares.

El menor es va veure obligat a prendre mesures extremes a causa de la violència que patien tant ell com la seva germana, també menor. Aquest acte va portar el nen a abordar un tren amb destinació a Àvila, buscant un respir de la brutalitat de la seva vida quotidiana. Va ser un revisor del tren el que va alertar les autoritats sobre la presència d'un nen desorientat que viatjava sol.

El nen va agafar un ferrocarril per fugir dels seus pares

El passat 1 d'abril, cap a les 18:30 hores, la Policia Nacional va ser informada del cas i va actuar immediatament per localitzar el menor. Un cop en custòdia policial, el nen va revelar el terrible calvari que ell i la seva germana, de 13 anys, i que també confirmava les agressions, patien en mans dels seus pares. Va relatar com eren constantment agredits amb cinturons, cables de carregador i altres objectes, deixant en evidència un patró d'abús alarmant.

Cotxe de la Policia Nacional
La policia va contactar amb el fiscal de menors | Europa Press

Les autoritats no van trigar a localitzar els pares i van procedir a la seva detenció després de la investigació dels fets. Els progenitors, lluny de negar les acusacions, van justificar les seves accions com una forma d'educar els seus fills quan aquests "es portaven malament". La gravetat de la situació va portar els agents a prendre mesures contundents respecte a la seva custòdia.

Als pares se'ls ha retirat la custòdia momentàniament

La policia va contactar amb el fiscal de menors, que va determinar l'ingrés dels nens en un centre d'internament a la ciutat. Mentrestant, els pares enfrontaran càrrecs per un suposat delicte de maltractament habitual, que tindrà una pena més gran en tractar-se dels seus dos fills menors. Aquest és un recordatori dels perills que enfronten molts nens dins de casa.

➡️ Successos

Més notícies: