Un marc de fotos amb una imatge de Madeleine McCann amb unes flors grogues al davant

SUCCESSOS

Nou gir en el cas Madeleine McCann: la darrera troballa de la policia

La furgoneta que llogava el principal sospitós podria destapar les proves que falten per sentenciar el cas

Les noves dades sobre la desaparició de la petita Madeleine McCann han fet un gir sorprenent en el cas. Unes noves pistes han tornat les esperances de resoldre aquest misteri que ha desconcertat el món durant més d'una dècada. A punt de tancar-se la investigació, un nou sospitós, identificat com a Ralph H., de 56 anys, ha estat vinculat amb Christian Bruekner, l'home assenyalat com el presumpte segrestador de la nena britànica.

Aquest element clau en la investigació, que es trobava a la fase final amb un avanç del 90%, s'ha basat en el descobriment d'evidències en llocs prèviament passats per alt. En aquest cas, ha estat la furgoneta que el sospitós conduïa en el moment de la desaparició de Madeleine McCann a l'Algarve el 2007. Recordem que aquest individu encara no ha estat portat davant la justícia a causa de la manca de proves sòlides.

La furgoneta podria ser l'interrogant que falta conèixer

Des de fa dues setmanes les autoritats alemanyes estan duent a terme una minuciosa investigació de l'interior d'aquest vehicle, que estava estacionat al lloc conegut com el cau de Bruekner. S'espera que aquesta furgoneta llogada, una Mercedes Sprinter blanca, reveli pistes crucials o fins i tot rastres d'ADN que puguin connectar el principal sospitós i el presumpte còmplice amb el crim.

Tot i que la furgoneta va ser netejada meticulosament per un empleat de l'empresa de rènting després de ser tornada, es creu que podrien existir restes d'ADN o cabells que no hagin estat eliminats del tot, cosa que ofereix una esperança renovada per resoldre el cas de Madeleine McCann.

A més, segons detalla el diari britànic The Sun, aquest vehicle podria estar relacionat amb un altre cas de desaparició a Alemanya, el de la petita Inga Gehricke el 2005, cosa que amplia la importància d'aquesta nova pista.

Pel que sembla, han aconseguit confirmar que la furgoneta llogada per Brueckner estava a una distància de només 68 milles del lloc on es va veure per última vegada la nena coneguda com a 'Maddie alemanya'. La investigació suggereix que el principal sospitós estava conduint la furgoneta per un corriol al bosc Wilhelmshof, just en el moment en què la petita va desaparèixer durant un pícnic familiar.

Tot i això, encara no es pot confirmar amb certesa que la furgoneta hagi estat l'escenari dels delictes dels quals la policia sospita que Brueckner és responsable. Tot i això, el que si se sap és que el vehicle era reconegut a la zona i que el sospitós l'utilitzava regularment com un lloc per trobar-se amb dones que coneixia a través d'Internet.

El sospitós acumula altres acusacions

Tot i les investigacions produïdes entre el 2016 i el 2020, on Brueckner no va poder proporcionar una coartada sòlida, no es van trobar proves contundents per a la seva detenció. Tot i això, amb aquest avenç en la investigació, hi ha noves esperances d'obtenir noves evidències que aclareixin el cas.

Així mateix, cal recordar que el principal sospitós en la desaparició de Madeleine McCann també està acusat de violar una nena alemanya de 14 anys a Praia da Luz, entre el 2000 i el 2006, i d'abusar sexualment d'una nena alemanya de 10 anys a la platja de Salema el 2007, entre altres delictes. Motius que augmenten la pressió sobre les autoritats per resoldre definitivament aquest cas i portar els responsables davant de la justícia.

➡️ Successos

Més notícies: