Muntatge amb un agent de la Policia Nacional amb els braços plegats, Nicolay Shterev Kurkuchev i unes exclamacions
SUCCESSOS

La Policia Nacional demana ajuda per capturar un perillós narcotraficant

Les xarxes socials s'han omplert del cartell on es pot veure la cara del delinqüent més buscat de les últimes hores

La Policia Nacional ha emès una alerta pública a la recerca de Nikolai Shterev Kurkuchev. Es tracta d'un narcotraficant a qui se li ha perdut la pista i que és urgent trobar-lo per part de les autoritats policials. De fet, se l'està buscant per presumpta participació en activitats de tràfic de drogues.

Segons fonts policials, Kurkuchev és de nacionalitat búlgara i se'l considera perillós. La crida a la col·laboració ciutadana ha estat clara a través de les xarxes socials. S'insta qualsevol persona que tingui informació sobre el parador de Kurkuchev a comunicar-se immediatament amb les autoritats.

També s'ha proporcionat una adreça electrònica, losmasbuscados@policia.es. Així com el número de telèfon 091 per facilitar el lliurament d'informació rellevant.

Cartell de la Policia Nacional a la recerca de Nicolay Shterev Kurkuchev

La Policia Nacional demana col·laboració ciutadana

La Policia Nacional ha destacat la importància de la cooperació pública en la lluita contra el crim organitzat. A més, consideren que qualsevol pista, per petita que sembli, podria ser crucial per capturar el búlgar. Amb la seva detenció, també es faria un pas més amb el desmantellament de les activitats delictives en què presumptament està involucrat.

S'aconsella a la població mantenir la calma, però estar alerta. Així mateix, es recorda que proporcionar informació sobre fugitius cercats per la llei és una contribució valuosa per a la seguretat del conjunt de la societat.

La recerca de Nikolay Shterev Kurkuchev representa un esforç significatiu per part de la Policia Nacional. La seva feina per combatre el tràfic de drogues i garantir la seguretat pública és una prioritat.

S'espera que la col·laboració ciutadana jugui un paper fonamental en la captura. Si fos així, es contribuiria a la prevenció d'activitats delictives relacionades amb el tràfic de drogues al país. Trobar l'home és crucial per la seva implicació en trames perilloses.

Més cerques policials

Amb un altre tipus d'intenció i cas, la Policia Nacional també buscava un noi desaparegut fa uns dies. Es tractava de Javier Márquez i els agents cercaven el jove als canals d'aigua subterranis de Logronyo amb un equip del Grup Especial d'Operacions (GEO) i tècnics de subsol, juntament amb la col·laboració dels voluntaris. 

Desgraciadament, el jove de 20 anys va ser trobat sense vida al riu Ebre, al seu pas per Logronyo, després de 19 llargs dies de recerca.

➡️ Successos

Més notícies: