Imatge de l'incendi al carrer Muntaner de Barcelona

Un incendi en un pis del centre de Barcelona causa 7 ferits, entre ells un bomber

El foc s'ha originat al centre de la ciutat de Barcelona

Terrible incendi a un habitatge del carrer Muntaner de Barcelona. Set persones han resultat ferides per les flames, una de les quals és un bomber que treballava en l'extinció de l'incendi. Els Bombers de Barcelona han informat sobre el succés a través de Twitter.

"Intervenim en l'extinció d'un incendi al carrer de Muntaner, 128, a l'Eixample, amb onze dotacions dels Bombers de Barcelona i en col·laboració amb la Guàrdia Urbana i el SEM. Set persones han quedat ferides lleus, dues de les quals han estat traslladades a un centre hospitalari".

Set persones han resultat ferides de caràcter lleu, una d'elles un bomber, en un incendi que ha tingut lloc aquest dilluns a primera hora de la tarda al carrer Muntaner de Barcelona. Els fets s'han produït cap a les 15.30 hores de la tarda.

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels set atesos, cinc han sigut donats d'alta al mateix lloc dels fets, mentre que els altres dos han estat traslladats en centres hospitalaris.

Un bomber ferit

El bomber ja esmentat, amb cremades de segon grau de caràcter lleu, i un veí que ha hagut de ser rescatat del domicili incendiat i que presentava una intoxicació lleu per inhalació de fum, han estat els dos traslladats. El foc ha afectat dues habitacions de l'immoble i investiga la causa de l'incendi.

Albano Rabassa, cap de guàrdia de Bombers de Barcelona, ​​ha explicat que en primera instància s'han enviat cinc dotacions al lloc, que un cop al seu lloc han comprovat que el foc estava completament desenvolupat i que una persona demanava auxili des de l'interior de l'habitatge afectat.

Posteriorment, s'han desplegat sis vehicles més, i el dispositiu d'onze vehicles ha coordinat l'extracció de la persona, segons ha explicat Rabassa a través del sistema de caputxa de salvament.

Les flames han estat atacades primer per la façana i després els bombers ja han entrat a les dues estances afectades i han realitzat l'extinció. Rabassa ha afegit que les dues habitacions han quedat molt afectades pel foc, i per això de moment no s'ha pogut determinar l'origen de l'incendi.