Imatge d´una avioneta estrellada al´aeroport de Sabadell

Un ferit després d'estavellar-se quan aterrava amb la seva avioneta

Els fets han tingut lloc a la província de Barcelona

Accident aeri a Sabadell, a la província de Barcelona. Una avioneta ha perdut el control i s'ha acabat estavellant mentre feia maniobres a la pista d'aterratge. Els fets s'han produït aquest dilluns 20 de novembre cap a les 18.00 hores de la tarda.

Tal com informa El Caso, arran dels fets, una persona ha resultat ferida. Després de l'incident, diversos efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han personat fins al lloc i també ho han fet dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Un home ha resultat ferit

Una persona ha resultat ferida amb lesions de diversa consideració, sembla que amb diverses fractures, segons les primeres informacions facilitades per la Guàrdia Civil, a l'aterratge d'una avioneta a l'aeròdrom de Sabadell aquest dilluns a la tarda.

El cos de seguretat ha rebut l'avís de l'accident cap a tres quarts de sis i ha dirigit patrulles de la zona de Badia i de Premià de Mar. Les causes de l'accident encara s'investiguen, i sembla que la persona ferida, la qual ha estat traslladada a un centre hospitalari, viatjava sola a l'aparell.

Segons afirma el mitjà esmentat anteriorment, el personal sanitari ha atès un home ferit que tenia dolor en una cama. El sinistre ha obligat a suspendre els vols previstos a l'aeroport de Sabadell, que ha activat el pla d'autoprotecció.

Afortunadament, tot i la gravetat del que ha passat, ha quedat en un ensurt i, per sort, no cal lamentar cap víctima mortal. Tan sols un home ferit, el qual ha estat ràpidament atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).