Fotomuntatge amb una imatge de fons de la celebració d'un primer premi de la loteria i una rodona vermella amb la cara del mag espanyol Xerax
SOCIETAT

Aquest és el visionari de la loteria que segueixen cada cop més persones per guanyar

Aquest vident canari ha deixat tots bocabadats després d'encertar la seva última predicció en un famós sorteig

Al món de la loteria, sempre hi ha històries sorprenents que capturen l'atenció del públic. Una de les més recents i fascinants és la del mag canari Xerax.

Aquest talentós il·lusionista ha aconseguit una cosa que molts consideren impossible: predir el número guanyador de l'últim Sorteig de l'Infant. Si ets un aficionat a la loteria o simplement algú que somia fer-se milionari, Xerax és el nom que has de tenir en ment.

La increïble predicció de Xerax, el mag canari que va encertar el número del 'Nen'

Xerax, conegut al món de l'espectacle pels seus impressionants trucs de màgia i habilitats de mentalisme, va sorprendre tothom quan va anunciar que tenia una predicció per a la Loteria del Nen 2024.

En un esdeveniment televisiu, Xerax va revelar un número que, segons ell, seria el guanyador del sorteig. Parlem del 94.974. Molts s'ho van prendre com una simple actuació, però la sorpresa va arribar quan el número anunciat per Xerax va coincidir exactament amb el número guanyador del sorteig.

La mà d'un home assenyalant un dècim de la Loteria de Nadal

La notícia es va difondre ràpidament, i els mitjans de comunicació no van trigar a fer-se ressò de la increïble gesta del mag canari. La predicció de Xerax no només va deixar bocabadats els presents a l'esdeveniment, sinó que també va generar un gran enrenou entre els jugadors de loteria de tot el país.

Qui és Xerax, el mag canari que va deixar tots perplexos amb la seva predicció

Xerax és un mag i il·lusionista espanyol amb una cursa en ascens. Originari de les Illes Canàries, ha guanyat reconeixement pels seus espectacles plens de misteri i sorpresa. La seva habilitat per llegir la ment i fer trucs aparentment impossibles l'ha convertit en una figura destacada al món de la màgia.

Tot i això, el que realment ha catapultat Xerax a la fama és la seva capacitat per realitzar prediccions precises. La predicció del número guanyador de la Loteria del Nen 2024 no és la primera vegada amb la qual Xerax sorprèn el públic amb les seves habilitats. El 2008, la xifra que va escriure en un paper davant de notari en una urna, el 32.365, va resultar premiada amb la Grossa de Nadal.

El motiu pel qual els jugadors de loteria han de seguir Xerax

La predicció encertada de Xerax a la Loteria del Nen 2024 ha generat un gran interès entre els jugadors de loteria, de cara als sorteigs de Nadal i del 'Nen'.

Molts es pregunten si el mag canari té algun secret o mètode especial per fer les seves prediccions. Tot i que Xerax no ha revelat les seves tècniques, el seu historial d'encerts ha fet que molts ho considerin una figura que cal seguir.

Si bé no hi ha garanties al món de la loteria, la capacitat de Xerax per predir números guanyadors ha demostrat ser sorprenentment precisa. Mantenir-se al corrent de les seves prediccions i consells podria augmentar les possibilitats de guanyar.

➡️ Societat

Més notícies: