El truc de la cuinera Paloma Colás per fer les castanyes a casa com un professional
Estem en plena temporada i és fàcil trobar-les al supermercat
Menjar productes de temporada és una cosa que recomanen tots els professionals de la nutrició, per aconseguir una salut envejable. I, per tant, ara és quan hem d'apostar per les castanyes, abans que s'acabin.
Tradicionalment, s'han pres rostides, bé comprant-les a les parades de carrer, bé fent-les a casa. Però cada vegada menys persones les cuinen a casa, perquè els resulta un veritable destorb. Això és perquè no coneixen el senzill truc que ara ha donat la xef Paloma Colás.
Paloma Colás recomana fer servir l'aigua
Igual que els bolets, les castanyes són productes de temporada entre tardor i desembre, allargant-ho molt. Per aquest motiu, ara es poden trobar a la venda a supermercats i es poden comprar per després preparar-les de forma casolana.
Que si al forn, que si a la paella, que si al microones. Moltes són les teories sobre la millor manera de cuinar-les, però la xef Paloma Colás ara ha explicat la veritat. Ha donat a conèixer al seu Instagram el truc per cuinar-les de la manera més senzilla i que quedin boníssimes.
El primer que cal fer és fer un tall amb un ganivet a totes i cadascuna de les castanyes que es vulguin cuinar. Un tall que ha de travessar només la pell.
El següent pas que dóna Paloma Colás és submergir-les en un bol amb aigua bullint. A continuació, cal cobrir el recipient amb un drap de cuina net i deixar-ho així durant almenys una hora.
Després, segons Paloma Colás, cal mullar un drap per, tot seguit, escórrer-lo. S'hi han de col·locar els esmentats fruits secs, una vegada retirats del bol. A continuació, caldrà embolicar-los en aquest tèxtil i aquest col·locar-lo en un plat.
L'últim pas consisteix a introduir el plat al microones. Un cop a dins, es tanca la porta de l'electrodomèstic i es programa aquest a màxima potència entre quatre i sis minuts. Després, es traurà el plat i es deixaran reposar uns cinc minuts per, finalment, pelar-les i menjar-les.
Més maneres de preparar castanyes
Paloma Colás no és l'única cuinera que a la Xarxa ha revelat el mètode per preparar castanyes. Per exemple, a Youtube trobem diverses solucions, com la que ofereix el canal Beatriz Cuina. En aquest s'aposta per fer-les torrades a la paella en només vint minuts.
CÓMO ASAR CASTAÑAS EN CASA FÁCILMENTE //BEATRIZ- COCINA.
Per descomptat, també hi ha altres perfils que directament prefereixen preparar-les al forn. Sense oblidar-nos que fins i tot hi ha xefs, com Roberto ChefBosquet, que opten per recórrer a la fregidora airfryer per aconseguir que quedin cruixents. Per tant, n'hi ha moltes opcions, només cal provar i trobar la que resulti més fàcil i la que ofereixi el resultat més exquisit.
Més notícies: