Imatge de fons de diversos tipus de vinagre, juntament amb una altra imatge del nutricionista Pablo Ojeda i una altra amb una dona amb gest d'aprovació
SOCIETAT

El vinagre que recomana el nutricionista Pablo Ojeda per tenir bona salut

Pablo Ojeda ha indicat quin ens aporta més beneficis


Pablo Ojeda és el nutricionista de moda. S'ha convertit en un assidu dels mitjans de comunicació, ha passat a ser peça clau del programa Más vale tarde, de La Sexta. I no deixa de donar pautes saludables d'alimentació.

Entre els últims consells de nutrició que ha donat n'hi ha un d'especialment interessant. Ha revelat quin és el vinagre que ell triaria si ens preocupa el nostre benestar.

Pablo Ojeda acudeix periòdicament a Más vale tarde per donar consells sobre alimentació sana, completa i equilibrada. Bona mostra d'això és que fa molt poc va revelar quins són els productes que no han de faltar en un bon esmorzar .

I en aquest format, ara ha revelat el vinagre que considera més recomanable. Ho ha donat a conèixer durant el cuinat d'una recepta per part del xef Carlos Maldonado, que té una estrella Michelin.

Pablo Ojeda aposta pel de poma

Exactament, Maldonado ha preparat unes aletes de pollastre i Pablo Ojeda ha seguit molt a prop la seva elaboració. Tant és així que quan el cuiner ha afegit fruits secs al plat, ha intervingut. Ho ha fet per indicar a l'espectador que “són bons per al cap, per pensar i per al colesterol, perquè tenen omega-3”.

En el moment que el Carlos li ha afegit un rajolí de vinagre al seu plat, ha tornat a intervenir. El xef ha indicat que li agradava especialment fer servir vinagre de vi, però Pablo Ojeda no li ha donat suport en això. Per això ha revelat el nom del més saludable: “El vinagre de poma és el millor per a la dieta diària, perquè no puja tant la glucosa”.

Els experts confirmen els beneficis

Pablo Ojeda ha deixat clar el principal motiu pel qual prefereix l'esmentat vinagre de poma. Això no obstant, no podem passar per alt que hi ha més raons per donar suport al consum d'aquest producte.

Així, per exemple, la Universitat de Pittsburgh Medical Center (UPMC) indica que té molts beneficis. Contribueix també al bon funcionament de la insulina. Sense oblidar que ajuda a reduir els nivells de colesterol i fins i tot els dels triglicèrids.

I, a més, afirma que és un fantàstic producte per eliminar tots els bacteris que pot tenir un aliment. En efecte, recomana rentar les verdures i les fruites ficant-les en aigua i fer-hi un rajolí d'aquest producte àcid de què parlem. Deixant-ho actuar durant uns 15 minuts, aquest aconseguirà que aquests productes estiguin perfectament preparats per consumir-los sense cap mena de risc.

➡️ Societat

Més notícies: