Imatge de fons de persones celebrant i una altra d'una butlleta de l'Euromilions i una tercera de diversos bitllets de 100 euros

SOCIETAT

Un home revela el truc definitiu per guanyar la Loteria 3 cops en un any

A la llum el truc pel qual un jugador nord-americà va guanyar en poc temps un dineral a la Loteria

T'imagines guanyar la loteria no una, ni dues, sinó tres vegades en un any? Doncs bé, per a un home anomenat Richard Lustig això es va convertir en una realitat. El guanyador, que va morir el 2018, va dominar l'art de jugar intel·ligentment en els jocs d'atzar.

La seva primera gran victòria va arribar l'any 1993, quan es va emportar a casa 10.000 dòlars. Des de llavors, va guanyar grans sumes de diners a la Loteria i el més sorprenent és que ho va fer tres vegades en un sol any.

Un nord-americà va guanyar la Loteria 3 cops en un any: com ho va aconseguir

El seu premi més important va ser de 100.000 dòlars, el 2010. Així, aquest va guanyar fins a set premis de quantia destacable entre els anys 1993 i 2010.

Muntatge amb persona subjectant dècims de Loteria de Nadal i al lateral inferior dret un home decebut amb les mans al cap

El cas és que Lustig i la seva dona van aconseguir guanyar una vegada un premi de 50.000 dòlars jugant al 48.548. En tornar a jugar a aquest, resultar guanyadors de 50.000 dòlars més. I poc després, Lustig va aconseguir guanyar un altre premi més de 100.000 dòlars.

La clau de l'èxit de Lustig radicava en un enfocament metòdic i disciplinat cap al joc de la loteria. Una de les seves principals estratègies era jugar sempre els mateixos números. Encara que pugui semblar una estratègia simple, hi ha un raonament sòlid darrere aquesta elecció.

Imatge d'una persona comprant loteria de nadal

Lustig argumentava que, amb el temps, els números que tria tenen més probabilitats de ser seleccionats, ja que juga consistentment amb ells a cada sorteig.

Els trucs de Richard Lustig per guanyar moltes vegades en un any

L'home afirmava que calia jugar sempre la mateixa quantitat de diners i no deixar-se emportar per l'emoció. Explicava que calia posar números seguits, ni del mateix grup ni tampoc del final. A més, aconsellava que la suma dels cinc números de l'Euromillones havia d'estar entre 104 i 176.

Un altre aspecte crucial era que no es limitava a jugar una sola vegada i esperar la sort. En canvi, jugava de manera consistent i sistemàtica a la loteria, participant en múltiples sorteigs i augmentant així les seves possibilitats de guanyar. A més, Lustig va emfatitzar la importància d'establir un pressupost i no superar-lo.

Cupons de l'ONCE en un lloc de venda ambulant

És important tenir en compte que, si bé l'estratègia de Lustig ha demostrat ser exitosa per a ell, no garanteix necessàriament el mateix resultat per a tothom. Els jocs d'atzar sempre impliquen un element de sort i de risc, i no hi ha una fórmula infal·lible per guanyar.

La història de Richard Lustig és una inspiració per a molts. I és que demostra que, amb un enfocament intel·ligent i disciplinat, és possible assolir grans èxits fins i tot en l'impredictible món de la loteria.

➡️ Societat

Més notícies: