Un supermercat de mercadona amb la façana blanca i els vidres
SOCIETAT

El torró de Mercadona que val 2 euros i que fins i tot recomana un dietista

Un torró ha destacat per sobre de la mitjana pel magnífic sabor i els bons valors nutricionals

Des de la popular plataforma TikTok, el nutricionista @microbiotadesdecero ha compartit el seu veredicte sobre el torró més saludable del mercat. La corona ha recaigut al Torró de Xocolata 72% amb Ametlles de la marca Hacendado .

En un vídeo informatiu, el nutricionista va detallar minuciosament la composició del torró, destacant-ne els beneficis nutricionals que inclouen l'absència d'olis i greixos saturats. Aquesta anàlisi dona suport a l'elecció del torró d'Hacendado com a líder indiscutible en termes de nutrició entre les opcions disponibles al mercat.

Embolcall marró d'un torró de cacau amb ametlles de la marca Hacendado
Un torró saludable | Mercadona

El torró saludable de Mercadona

A mesura que el Nadal s'acosta. El torró de xocolata negra 72% amb ametlles de la marca Hacendado, disponible a Mercadona , és l'opció indiscutible en termes de qualitat nutricional.

Aquest torró ha guanyat el títol gràcies a la seva equilibrada composició, que combina la intensitat de la xocolata negra amb la cruixent textura de les ametlles torrades.

Amb un contingut mínim de cacau del 72%, aquest producte es distingeix pel seu enfocament en ingredients naturals, prescindint d'additius innecessaris per potenciar-ne el sabor.

Els experts en alimentació han elogiat aquesta tauleta per ser l'elecció perfecta per als amants del cacau pur. El seu sabor amarg, característic de les xocolates amb aquestes característiques, s'aconsegueix sense comprometre la qualitat dels ingredients, destacant la presència d'ametlles torrades i sucre a la fórmula.

Informació nutricional del torró de Mercadona

La qualitat nutricional del torró de xocolata negra 72% amb ametlles d'Hacendado és innegable. Amb un alt contingut de cacau, aquest producte es converteix en una font rica d'antioxidants i nutrients essencials.

La informació nutricional per cada 100 grams revela que el torró aporta 548 calories, 34 grams de greixos (15 grams saturats). També conté 10 grams de proteïnes i 10 grams de fibra, entre altres nutrients valuosos per a una dieta equilibrada.

Disponible en tauletes de 250 grams, aquest torró d'Hacendado es troba a un preu accessible de 2,50 euros. Es pot trobar tant a les prestatgeries de les botigues físiques de Mercadona com a la seva plataforma en línia.

Aquest torró no només es destaca pel seu excepcional sabor, sinó també pel compromís amb la salut i el preu. Amb aquestes qualitats es converteix en l'elecció preferida des del punt de vista nutricional.