Mercadona proposa taules d'ibèrics, formatges i patés per Nadal
SOCIETAT

Les taules de Mercadona ideals per a aquest Nadal

La cadena valenciana vol facilitar-nos la preparació dels entrants de cara a aquestes festes nadalenques

Nadal és a tocar. Tot just queda un mes perquè hàgim de tenir-ho tot llest per als grans àpats de les festes. Més enllà dels plats principals, els entrants també tenen la seva importància i, per tant, no els hem de descuidar.

Per això mateix, Mercadona ens vol proposar diferents taules que seran tot un encert. Són per a tots els gustos i, per crear-les, només hauràs de fer una volta per les seccions de Mercadona i emportar-te tot el necessari.

A més, més enllà de Nadal, són entrants que pots tenir apuntats per a qualsevol ocasió especial. Et solucionaran el problema de no saber què posar als teus convidats. I no de qualsevol manera, sinó amb la garantia gairebé segura que encertaràs. Són d'embotits, formatges i patés.

Les tres taules amb què encertar per Nadal

Mercadona proposa aquestes tres opcions, però això no significa que hagin de ser tal qual, sense cap modificació. I és que pots combinar-les entre si per fer la barreja que tant a tu com a les persones que s'asseuran a taula us agradi. A la varietat hi ha el gust, i una vegada vista la proposta, sempre es pot adaptar.

1. Taula d'ibèrics

Primer de tot, Mercadona ens proposa la coneguda taula d'ibèrics. Hi inclou pernil d'esquer ibèric, xoriç de porc ibèric, llonganissa ibèrica i llom d'esquer ibèric. També inclou una cosa no tan comuna en una taula d'aquest tipus com els dàtils amb bacó, que gairebé que ho deixaria com una cosa opcional.

Tots els productes es poden trobar a la secció de xarcuteria de cadascuna de les botigues. A més, venen envasats al buit perquè et durin més.

Venen tallats perquè només li hagis de posar imaginació a l'hora de disposar el menjar al plat. Mercadona també valora l'opció d'incloure adobats com a acompanyament.

Taula d'ibèrics de Mercadona amb xoriço, llom, pernil, llonganissa, dàtils amb bacó, cogombrets, anacards i pa
La taula d'ibèrics inclou xoriço, pernil, llom i llonganissa | Mercadona

2. Taula de formatges

En aquest cas, s'uneixen dos aspectes. D'una banda, el formatge és un dels aliments que més agrada. De l'altra, que Mercadona pot presumir de tenir a la nevera un ampli assortiment entre els quals s'inclouen alguns, com el Vell Torrat, que han estat reconeguts pels professionals.

Gràcies a la cadena valenciana podreu fer una taula més que completa. Entre les opcions que proposa perquè hi hagi varietat hi ha: rul·lo de formatge de cabra, formatge brie, semicurat de cabra, camembert amb tòfona, anyenc ibèric, crema de formatge brie amb tòfona cheddar curat, gorgonzola, vell torrat, roquefort i anyenc sec d'ovella.

Taula de formatges de Mercadona amb formatges de cabra, ovella i vaca
La taula de formatges inclou els més coneguts, nous i famosos de la cadena | Mercadona

Aquesta és la proposta de Mercadona, però sí que és veritat que al final tenen tantes opcions que sempre pots fer una recopilació dels teus preferits. Busca els que més t'agradin de cada tipus de llet i sorprèn els teus convidats.

3. Taula de patés

Aquesta tercera opció no desmereix per res les dues anteriors. Els patés també són una de les possibilitats d'entrant més socorregudes. A més, cada vegada van sortint més opcions al mercat, arribant a existir sabors que mai vas pensar que estarien disponibles per untar.

El que tenen de bo, és que són molt fàcils d'emplatar. Alguns venen en safates que només has d'obrir per tenir-los a punt i d'altres en format vidre, igualment còmode. Podràs repartir-los per taula perquè els comensals vagin provant quin és el que més els agrada.

Taula de patés de Mercadona per Nadal amb melmelada, pa i fruita
Els patés de Mercadona tenen un envàs que facilita la seva col·locació a la taula | Mercadona

Com en tots dos casos, aquí també Mercadona ens ha volgut facilitar l'elecció. Per això, ens proposa, en primer lloc, l'assortiment de mousse d'ànec i oca amb les diferents varietats.

Després recomana el bloc de foie grass d'ànec farcit de rul·lo de cabra, el paté fresc amb tòfona i nabius, el de amb vi de Porto, l'ibèric amb tòfona, el de porc senglar amb ceps i el de pollastre rostit.