Primer pla de les portes d´una botiga Mercadona, exterior
SOCIETAT

La nova manera de pagar a Mercadona arriba a una altra part d'Espanya

Mercadona està implementant aquesta mesura de manera progressiva

Mercadona, a més d'estar llançant periòdicament nous productes, treballa de maneres molt diverses per intentar millorar el servei als seus clients. Precisament això és el que ara l'ha portat a fer un pas més. Sí, a establir una nova forma de pagament, a favor de la comoditat d'aquells.

En concret, Mercadona, després de ciutats com Madrid, ara ha establert aquest mètode també a les Canàries. I, a poc a poc, ho anirà introduint en altres racons del territori peninsular.

La nova manera de pagar a Mercadona

Mercadona, que és novetat pels formatges i dolços que ha presentat per Nadal, és avui protagonista de l'actualitat per una altra raó. En efecte, perquè ha establert en alguns dels seus supermercats una altra forma de pagament.

Es tracta d'una opció anomenada 'tiquet digital'. Consisteix que a l'hora d'adquirir un o més productes en una botiga de la cadena de Juan Roig, el rebut no s'obté en paper. Aquest és enviat directament al correu electrònic de la persona que ha efectuat aquesta compra.

Amb aquesta acció el que es vol és complir diversos objectius. El primer és que el client pugui tenir al seu email tots els comprovants de les compres, per així revisar-los quan necessiti. El segon és que es redueixi de manera considerable l'emissió d'aquest tipus de rebuts en paper, en pro del medi ambient.

Els passos per activar el tiquet digital de Mercadona

Mercadona, a més de l'arxipèlag canari esmentat, té previst anar implantant aquest mètode de pagament progressivament. Una proposta que és realment senzilla i que no requereix descarregar-se cap mena d'aplicació al telèfon mòbil.

Als supermercats de la cadena que ja ho estan utilitzant, qualsevol client pot sol·licitar adherir-se al tiquet digital en el moment que aboni la seva compra.

En aquest instant, ha d'indicar a la persona de la caixa que vol fer servir aquell. Tot seguit, aquest empleat us demanarà que pagueu amb targeta i després us demanarà el vostre número de telèfon per associar-lo a aquesta.

Así puedes tener el TICKET DIGITAL del Mercadona 🛒

A continuació, a aquest número, Mercadona enviarà un missatge a través de WhatsApp amb les condicions i demanant l'adreça de correu electrònic on es rebran els comprovants.

S'hi haurà d'afegir i confirmar l'operació. D'aquesta manera, el client, sempre que pagui usant la targeta esmentada, rebrà els seus tiquets al seu email i no en paper.

Gràcies a aquesta mesura, els qui hagin decidit acollir-s'hi es podran oblidar de tenir rebuts del supermercat per qualsevol butxaca, motxilla o bossa. Des d'aquell instant els tindran tots degudament ordenats al correu i podran consultar-los sempre que ho necessitin.

Així mateix, és interessant saber que des d'aquest xat que es té amb Mercadona una persona pot emprendre en qualsevol moment la baixa del servei. Ho podrà fer seguint els passos que s'hi indiquen.