Fotomuntatge amb una imatge de fons de la celebració d'un premi de la loteria i al capdavant una butlleta del sorteig de l'Euromilions
SOCIETAT

El darrer sorteig de l'Euromillones torna a caure a Espanya i deixa un nou milionari

Espanya té un nou milionari després del sorteig de l'Euromillones d'aquest passat divendres, 12 d'abril

El sorteig de l'Euromillones ha tornat a repartir sort a Espanya. Encara que aquesta vegada, per una butlleta encertant d'El Millón, en el joc que se celebrava divendres passat, 12 d'abril. 

Per aquest motiu, un afortunat ja pot dir que és milionari a Espanya, després de guanyar un milió d'euros a l'últim joc de l'Euromillones. 

Un nou milionari a Espanya després de l'últim sorteig de l'Euromillones 

Espanya ja té un nou milionari. Com cada divendres, aquest 12 d'abril passat es jugava un nou sorteig de l'Euromillones, que ha deixat un encertant d'El Millón a Espanya. El premi, amb codi BJP47861, ha estat validat al Despatx Receptor número 94.530 de Madrid, a Alpujarras c/v Indalecio Prieto, número 2. 

La combinació guanyadora de l'Euromillones, en aquesta ocasió, ha estat formada pels números 2, 3, 12, 16 i 45, a més de les estrelles 11 i 02. Tot i això, no hi ha hagut cap encertant de Primera Categoria en el joc de l'Euromillones d'aquest divendres passat. 

Fotomuntatge d´una imatge d´una dona celebrant un premi de la loteria i una butlleta de l´Euromilions

Aquest sorteig de l'Euromilliones, operat a Espanya per l'Organisme Nacional de Loteries i Apostes de l'Estat, ja ha recaptat 59.692.303,00 euros. En el pròxim joc de l'Euromillones, un únic encertant de Primera Categoria podria emportar-se fins a 106 milions d'euros. 

El pot de La Primitiva cau a Catalunya 

Dijous passat, 11 d'abril, també va ser una jornada d'alegria a Espanya. Especialment, per a un encertant de La Primitiva, a qui la sort li va somriure en aconseguir el bot del sorteig de ni més ni menys que 32,1 milions d'euros a Catalunya. 

El guanyador, del barri Sant Salvador de Tarragona, va ser premiat amb el pot, de 30,8 milions d'euros, més alguns premis menors del mateix joc de La Primitiva. Una xifra que va arribar fins a superar els 32 milions. De fet, es tracta del segon premi més gran de la història que cau a Tarragona. 

Tot i això, no ha estat l'única persona a qui la sort s'ha posat de part seva. A més, fins a quatre afortunats més van aconseguir emportar-se premis de Segona Categoria de 57.000 euros, que van ser validats un a través d'Internet i els altres a Aspe (Alacant), Manises (València) i Nuñomoral (Càceres). 

➡️ Societat

Més notícies: