Muntatge d'una Administració de Loteria amb gent celebrant fora, números de la primitiva sent ratllats i una mà amb diners
SOCIETAT

Catalunya s'emporta el pot del sorteig de la Primitiva: ¿On han caigut 32 milions?

La Primitiva és un dels jocs d'atzar més coneguts del país i el funcionament és tan senzill com barat


La Primitiva ha repartit sort a Catalunya. Concretament, al barri de Sant Salvador de Tarragona, on un jugador ha estat premiat amb ni més ni menys que 32,1 milions d'euros. El sorteig de la Primitiva premiat s'ha celebrat aquest dijous, 11 d'abril, i l'afortunat ha obtingut el premi gràcies a un sorteig especial.

I és que, normalment, La Primitiva reparteix aproximadament 30,8 milions d'euros. Però, en sumar-se els premis menors del sorteig, el català afortunat s'ha quedat amb els més de 32 milions.

La Primitiva i els seus altres premis

A més del guanyador de Tarragona, quatre afortunats més es van emportar premis de segona categoria, cadascun amb un premi d'aproximadament 57.000 euros. Aquests bitllets van ser segellats a Asp (Alacant), Nuñomoral (Càceres), Manises (València) i un a través d'Internet. La notícia ha generat un gran enrenou al barri tarragoní.

No hi ha dubte que celebren que la Primitiva hagi caigut entre un dels seus veïns, però tots lamenten no haver estat ells mateixos. Ara tothom vol saber on ha comprat el número premiat. Així que segur que aviat hi haurà cues a la llibreria ubicada a l'avinguda Sant Salvador número 78 de Tarragona.

Tres euros a canvi de set milions

Una sort semblant és la que va córrer un altre jugador de la Primitiva fa uns mesos. En aquesta ocasió la Primitiva va caure a la Corunya, on un jugador va apostar tres euros i va guanyar prop de set milions d'euros.

Aquests casos demostren que, encara que de vegades sembli impossible, tocar sempre toca. Ara només has de jugar per esperar que algun dia la Primitiva truqui també a la teva porta.

La Primitiva, una loteria mítica al país

La Primitiva és un dels jocs més populars d'atzar entre la gent aficionada. Per jugar només heu de buscar una combinació de sis números, i triar la modalitat del joc.

Una sola aposta o una aposta múltiple pot portar-te a la somiada victòria. Això sí, no sense abans apuntar un reintegrament i el número complementari. A partir d'aquí, la sort està feta fora.

➡️ Societat

Més notícies: