Muntatge de fotos dels premiats amb el 'Segon Premi' del Sorteig Extraordinari d'El Niño 2024 corresponent al número 89634 cebre la seva sort a l'administració núm. una dona amb rostre de sorpresa
SOCIETAT

Euromillones deixa un nou milionari a Espanya en plena Setmana Santa

L'últim sorteig de l'Euromillones, celebrat el 29 de març, en Divendres Sant, ha deixat tres premiats a Espanya

Euromillones ha tornat a caure a Espanya. L'últim sorteig de l'Euromillones que es va celebrar ahir, 29 de març, ha deixat tres premiats al nostre país. I un ha guanyat ni més ni menys que un milió d'euros.

Espanya té un nou milionari gràcies a l'últim sorteig de l'Euromillones, que va tenir lloc el Divendres Sant. I és que un encertant d'‘El Millón’ ha guanyat un milió d'euros a Burriana, una localitat de Castelló.

Tot i això, aquest no ha estat l'únic premi que ha caigut al nostre país. Doncs també s'han registrat dos encertants més de tercera categoria a Bétera (València) i a Saragossa. Un premi amb què han guanyat gairebé 27.000 euros cadascun dels encertants.

Els números de la combinació guanyadora del sorteig del passat 29 de març han estat: 16, 17, 35, 36 i 49. Estrelles 01 i 10. Per la seva banda, la combinació guanyadora d'‘El Millón’ ha estat: BDM57051.

Muntatge amb gent celebrant amb cava a l'exterior una administració de loteria i una butlleta de l'Euromilions

Euromillones deixa un nou milionari a Espanya gràcies a ‘El Millón’

Euromillones té un dels premis més cobejats de Loterías y Apuestas del Estado. Amb dos sorteigs setmanals, són molts els participants que s'animen a aspirar a guanyar una gran quantitat de diners que poden canviar la vida en un tancar i obrir d'ulls.

Al sorteig de l'Euromillones hi ha premis de 13 categories —en funció dels encerts i les estrelles— i, a més, hi ha ‘El Millón’.

Aquest darrer és una assignació completament aleatòria assignada a cada butlleta adquirida. Cadascuna d'aquestes butlletes conté un codi únic generat a l'atzar, amb el qual es participa en l'esmentat sorteig. En aquest cas, el premi ofert és sempre el mateix: un milió d'euros.

Taula de premis del sorteig del Milió de l'Euromilions

En aquest darrer sorteig, hi ha hagut un afortunat a Espanya que ha guanyat ‘El Millón’ amb la combinació BDM57051. Tot i que no ha transcendit la seva identitat, se sap que la butlleta va ser segellada al despatx receptor núm. 24.055 de Burriana (Castelló), ubicada a la Plaça Major, número 7.

A més, aquest sorteig de l'Euromillones també ha deixat dos encertants més de tercera categoria al nostre país. Un afortunat a Bétera (València) i un altre a Saragossa. Cadascun ha guanyat 26.791,53 euros.

Els premis de l'Euromillones són coneguts per la seva magnitud, ja que sovint arriben a sumes multimilionàries que poden transformar els somnis en realitat en un instant.

No hi ha dubte que cada sorteig de l'Euromillones és una oportunitat emocionant per imaginar un futur ple de possibilitats il·limitades. De fet, el pot per al pròxim sorteig és de 62 milions d'euros.

➡️ Societat

Més notícies: