finestra amb gerros blancs i muntatge amb patata
SOCIETAT

El secret més ben guardat: neteja els vidres amb una patata

Si ja t'has cansat de gastar diners en multitud de productes de neteja, segur que t'agrada aquest truc casolà

Una de les tasques més avorrides de la llar i que més evitem fer és la de la neteja dels vidres. En aquests s'acostuma a acumular la pols o s'embruten per les esquitxades de la pluja, per la qual cosa a l'hivern és molt comú haver d'estar netejant-los constantment. 

I normalment, gastem molts diners en productes que ens prometen que deixaran els vidres totalment nets sense esforços, però el cert és que en poques ocasions això és veritat. Per això, el millor és optar per trucs de neteja casolans on amb prou feines gastem diners i a més, si ens ajuden amb les feines de la llar. 

Com netejar els vidres amb una patata?

La patata és un aliment molt comú al nostre territori, que sempre acostumem a tenir per casa. Bé per menjar cuita, fregida, en truita de patates... el cert és que podem fer-la servir per fer multitud de receptes. No obstant això, també és molt bona per a diversos trucs de neteja i destaca sens dubte per a la neteja dels vidres. 

Això és degut al fet que la patata conté suc i midó que ajuden a netejar i donar brillantor a les diferents superfícies. Per tant, podem utilitzar-lo tant per a les finestres com per als miralls. 

Pas a pas perquè els vidres quedin perfectes 

El primer que hem de fer és partir la patata a la meitat. Tot seguit, és tan senzill com passar la patata pels vidres i la deixarem que vaig actuar durant uns 20 minuts aproximadament. Quan hagi passat aquest temps simplement aclarirem els vidres amb aigua i assecarem amb una baieta de microfibra. 

Veurem que ha eliminat tota mena de brutícia. I els mateixos passos són els que hem de seguir si en comptes de netejar un vidre volem netejar un mirall. És un truc de neteja que funciona molt bé, és barat i fa que els vidres romanguin nets durant més temps, per la qual cosa, al final també ens suposa un estalvi de temps. 

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: