Muntatge de celebració de la Grossa de la Loteria de Nadal i un dècim
SOCIETAT

Comprova-ho: aquest sorteig dona més premis que la Loteria de Nadal i no ho sabies

Aquells que no tinguin sort a la Loteria de Nadal, tenen al Sorteig del Nen una oportunitat d'or per guanyar

Quan pensem en la Loteria de Nadal, molts ho imaginem com el sorteig que més diners lliura als seus premiats. Tot i això, hi ha un altre sorteig que dona més premis i és una mica menys mediàtic: el Sorteig del Nen.

El Sorteig del Nen se celebra cada any el 6 de gener, coincidint amb el Dia de Reis. Aquest sorteig és la segona loteria més important d'Espanya, després de la Loteria de Nadal. Tot i que no té la mateixa fama, el Sorteig del Nen ofereix una gran quantitat de premis i millors probabilitats de guanyar.

Compensa més jugar al Sorteig del Nen que a la Loteria de Nadal

Una de les principals raons per les quals el Sorteig del Nen dona més premis que la Loteria de Nadal és la quantitat de números premiats. Al Sorteig del Nen, hi ha més premis menors, cosa que augmenta les possibilitats que els jugadors guanyin alguna cosa.

Imatge de fons de dues persones fent cua en una Administració de Loteria i una altra del Sorteig de la Loteria del Nen del 2023

En comparació, la Loteria de Nadal té menys premis menors, encara que els premis més grans són més generosos. Per entendre millor per què el Sorteig del Nen dona més premis, vegem una comparació entre tots dos sorteigs:

Loteria de Nadal

A la Loteria de Nadal, es reparteixen 2.380 milions d'euros en premis. La Grossa és de 4 milions d'euros per sèrie. Tot i això, les probabilitats de guanyar la Grossa són d'1 entre 100.000.

Sorteig del Nen

Al Sorteig del Nen, es reparteixen 700 milions d'euros en premis, sent el primer premi de dos milions d'euros per sèrie. Les probabilitats de guanyar el primer premi són d'1 entre 100.000, igual que a la Loteria de Nadal. No obstant això, hi ha més premis menors, cosa que augmenta les possibilitats de guanyar alguna cosa.

El motiu real pel qual el Sorteig del Nen és més generós

El Sorteig del Nen té una estructura de premis que afavoreix els jugadors. Hi ha més premis menors, cosa que significa que més persones poden guanyar alguna cosa. A més, les terminacions i aproximacions també tenen premis, cosa que augmenta encara més les possibilitats de guanyar.

Hi ha premis per a les terminacions de dues i tres xifres, així com per a les aproximacions al primer i segon premi. Això vol dir que fins i tot si no guanyes el primer premi, tens moltes més oportunitats de guanyar alguna cosa.

Tot i que la Loteria de Nadal és el sorteig més famós d'Espanya, el del Nen és el que reparteix més premis. I és que és una excel·lent opció per a aquells que busquen augmentar les seves possibilitats de guanyar alguna cosa.

➡️ Societat

Més notícies: