Dues persones a les portes d?una oficina del SEPE, amb un mà amb diversos bitllets

SOCIETAT

El SEPE confirma el dia que ingressa l'atur a l'abril, segons el banc que tinguis

Pren bona nota de quins bancs faran abans que la resta l'abonament de l'atur d'abril que acaba de començar

Ja ha començat el mes d'abril, i molts estan pendents del dia que podran cobrar l'atur que abona el SEPE. Aquest és l'organisme encarregat de pagar les prestacions o subsidis per desocupació i el dia fixat per pagar aquestes ajudes és el 10 de cada mes.

Això sí, en cas que aquest dia fos festiu, el cobrament d'aquesta ajuda passaria al dia hàbil vinent. Per això, molts perceptors de l'atur volen saber amb certesa quan els abonarà aquesta ajuda el banc amb què tenen domiciliat l'atur.

Les dates d'abonament de l'atur a l'abril de cada banc: un parell s'avancen a la resta

Encara que quedi fixa aquesta data del dia 10 de cada mes, hi ha dos bancs que avancen el cobrament, com el Banc Santander i Openbank. El cas és que poden avançar aquests pagaments mitjançant un compte centralitzat amb la Tresoreria General de la Seguretat Social.

Aquest compte concedeix als bancs l'oportunitat de saber amb uns dies de pressa quins són els beneficiaris de les prestacions i ajudes. Amb tot, el 10 d'abril serà el dia estàndard en què els bancs abonin l'atur. Llevat d'alguna localitat que es pugui endarrerir al dijous 11 d'abril, si és festiu.

La majoria dels bancs faran l'ingrés de l'atur dimecres 10 d'abril

Les entitats bancàries, al mes d'abril, que s'avancen a la resta són el Banc Santander i Openbank. I totes dues faran l'ingrés esmentat entre dijous 4 i divendres 5 d'abril.

Data d'ingrés de l'atur a l'abril

BANCDATA 
Banc SantanderDijous 4 o divendres 5
OpenbankDijous 4 o divendres 5
CaixaBankDimecres 10
BBVADimecres 10
INGDimecres 10
BankinterDimecres 10
UnicajaDimecres 10
ImaginbankDimecres 10
IbercajaDimecres 10
AbancaDimecres 10
Banc SabadellDimecres 10
CajasurDimecres 10
Caja SieteDimecres 10

La resta de bancs, CaixaBank, BBVA, ING, Bankinter, Unicaja, Imaginbank, Ibercaja, ABANCA, Sabadell, Cajasur, Cajamar i Caixa Siete faran el mateix dimecres 10 d'abril.

Pel que fa a les Caixes Rurals, pot variar segons la província, però la majoria realitzaran l'abonament el dia 10. Si vols saber quant cobraràs d'atur aquest mes pots fer-ho a través de la Seu Electrònica del SEPE des d'aquest link. I si preferiu fer-ho per telèfon, podeu trucar al 060 en horari de 9:00 a 14:00 de dilluns a divendres.

➡️ Bancs ➡️ Societat

Més notícies: