Imatge de fons d'una oficina del SEPE amb una altra d'un home vestit amb una maleta a un aeroport i una altra d'una mà amb molts bitllets de 50 euros
SOCIETAT

Contracte indefinit i sous de 2.500 €: El SEPE avisa del país que vol espanyols

Seria per treballar a l'aeroport alemany de Munic i no exigeixen tenir coneixements previs de l'idioma

La manca d'oportunitats laborals empeny molts espanyols a emigrar a altres països. Aquesta vegada, el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) acaba de publicar una oferta de treball molt atractiva a Alemanya. Ofereixen contracte indefinit i sous que arriben fins a 2.500 euros mensuals.

Necessiten cobrir 50 vacants per a l'aeroport internacional de Munic. En concret de preparadors d'aliments i ajudants de cuina a les instal·lacions aeroportuàries. La data límit per optar a una d'aquestes places finalitza el pròxim 29 de febrer del 2024.

El nombre d'hores per contracte al mes puja fins a 151,67. No obstant, ja adverteixen que possiblement cal dedicar-hi més hores. En qualsevol cas, el temps que es treballi de més serà remunerat.

Les hores ordinàries es paguen a 14 euros cadascuna. A l'oferta del SEPE indiquen que el sou dels empleats a Gate Gourment és d'"entre 2.123 i 2.500 euros bruts". En aquest salari s'hi inclourien les bonificacions per treballar festius, diumenges, de nit i extres.

El SEPE aclareix quines condicions ofereixen

El treball s'exercirà a les instal·lacions de l'aeroport de Munic. Alguna cosa a tenir en compte, ja que resultarà més còmode fer els desplaçaments de tornada a Espanya.

Hi ha diversos motius que poden convèncer els interessats en aquesta oferta que ha donat a conèixer el SEPE. I és que el contracte serà indefinit i no cal tenir coneixements d'alemany.

Durant el primer any hi haurà dret a 25 dies de vacances, amb una prima de vacances i de Nadal després de sis mesos a la companyia. Durant els quatre primers mesos faciliten un allotjament en habitació doble. El treballador haurà d'abonar 300 euros i es descomptarà directament de la nòmina.

La proposta publicada pel SEPE s'ofereix des de Randstad Alemanya. Faran tot el possible perquè el desembarcament al país germànic resulti el més senzill possible. Per això ajuden amb l'hostalatge, un curs d'idiomes i suport en qüestions burocràtiques.

Expliquen que la feina consisteix a preparar i disposar els aliments, proveir els carros per a l'avió, o classificar els plats i coberts.

Exigències per accedir al lloc

Als candidats se'ls exigirà disponibilitat per treballar caps de setmana, festius i torns. Serà obligatori comptar amb nacionalitat comunitària i no tenir antecedents penals. Afegeixen també la necessitat de comptar amb una bona condició física.

Les persones que estiguin interessades en aquesta oferta només han d'enviar el seu currículum a un correu electrònic. Al compte ris-gategourmet.muenchen@randstad.de.