Muntatge amb persona amb cura de cavall i cercle vermell amb mans sostenint bitllets d'euro

Sous de fins a 45.000 €: el país que busca contractar treballadors espanyols

Es dedicarien sobretot a la cura de cavalls i tindrien unes bones condicions laborals

Un país europeu ha posat les mires a Espanya en el seu intent per captar professionals. Els urgeix tancar una sèrie de contractacions específiques. Però el millor de tot és l'atractiu salari que ofereixen, que se situa a 45.000 euros.

Aquest estat és Irlanda, on s'ofereixen llocs que van des de professors, fins a infermers o cuidadors als serveis sanitaris. Però també s'inclou en aquesta cerca bons cuidadors de cavalls, posant a disposició dels interessats fins a una vintena de contractes.

Sembla que una companyia d'aquest país pretén cobrir aquestes vacants. Entre ells hi ha les places de perruquers i muntadors de cavalls. Exigeixen disposar d'“experiència per treballar en algunes de les millors granges equines”. Indiquen que la incorporació seria immediata i amb assistència en castellà durant el procés de selecció.

Tenir un nivell mitjà d'anglès

Les persones que vulguin optar a aquests llocs han de saber que se'ls exigirà complir uns requisits. Cal tenir nacionalitat europea, tenir un nivell d'anglès entre A2 i B1, així com facilitar dues referències professionals.

També es demana que tinguin coneixements en l'arranjament i la neteja dels cavalls, en l'alimentació o en la preparació d'exercicis. Altres condicions que es requereixen són el maneig de sementals, poltres i eugues, a més del tractament de ferides menors.

Quines són les condicions de treball

A l'oferta que es pot trobar a la pàgina del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) es desvetllen les condicions del contracte. Es treballaria a una de les granges més importants d'Irlanda. Abans d'arribar al país es rebria ajut per als tràmits i l'obtenció d'allotjament.

És una feina a temps complet, amb jornada de 39 hores a la setmana. El sou oscil·larà entre 25.000 i 45.000 euros, tot i que dependrà de l'experiència que s'acrediti. Pel que fa als torns i les lliurances, les condicions dependrien del lloc que s'ocupi.

Els interessats en aquestes vacants disposen de termini per inscriure's fins al 28 de febrer de 2024. Per apuntar-se cal enviar el currículum en anglès a l'email equine@trabajoenirlanda.es, a més d'enviar-lo amb còpia a pcpmixto.eures@sepe.es. A l'assumpte ha d'aparèixer la referència "Horse groomers and riders in Ireland".

Aquesta oferta és una de les múltiples que hi ha per treballar a l'estranger i que proporciona la xarxa Eures. És una xarxa de cooperació entre la Comissió Europea i els serveis públics d'ocupació comunitaris. Entre ells hi ha el SEPE.