Un grup de persones celebren un premi, amb una dona amb cara de sorpresa, i al cercle, una butlleta de l'Eurojackpot
SOCIETAT

El secret ocult de l'Eurojackpot, el sorteig de l'ONCE que enganxa molts

La bondat més gran de jugar a l'Eurojackpot de l'ONCE és l'estructura de premis, que sedueix milions de jugadors

L'Eurojackpot de l'ONCE és un dels sorteigs més populars a Europa. Cada setmana, milions de persones compren les butlletes amb l'esperança de guanyar grans premis. Però, què és el que fa tan especial aquest sorteig? Quin és el secret més ben guardat de l'Eurojackpot de l'ONCE? En aquest article, t'ho expliquem tot.

L'Eurojackpot és un sorteig europeu que es fa cada divendres. Va ser llançat el 2012 i des de llavors ha capturat l'atenció de jugadors a 18 països. L'ONCE, l'Organització Nacional de Cecs Espanyols, és l'encarregada de gestionar aquest sorteig a Espanya.

Molt atent: el secret més ben guardat de l'Eurojackpot de l'ONCE

Els premis poden arribar a ser milionaris, cosa que el converteix en una opció molt atractiva per als que somien canviar la seva vida. El secret més ben guardat de l'Eurojackpot de l'ONCE és la seva estructura de premis. A diferència d'altres sorteigs, l'Eurojackpot ofereix una probabilitat més gran de guanyar premis secundaris.

Fotomuntatge d'una administració de l'ONCE al fons i al capdavant d'un ventall de bitllets de 100 i 500 euros en una mà

Això vol dir que, encara que no guanyis el premi més gran, tens moltes més oportunitats de portar-te alguna cosa a casa. Aquesta estructura de premis és el que enganxa molta gent, ja que les possibilitats de guanyar alguna cosa són més altes.

El sorteig de l'Eurojackpot és força senzill, els jugadors han de triar 5 números de l'1 al 50 i 2 números addicionals de l'1 al 12. Si encertes tots els números, t'emportes el premi més gran. Però, com hem dit abans, hi ha moltes altres combinacions que també et permeten guanyar premis secundaris.

Mites i realitats de l'Eurojackpot de l'ONCE

Hi ha molts mites al voltant de l'Eurojackpot de l'ONCE. Un dels més comuns és que és molt difícil guanyar. Si bé és cert que guanyar el premi més gran és complicat, les probabilitats de guanyar premis secundaris són força bones.

Un altre mite és que només es pot jugar a Espanya. La realitat és que l'Eurojackpot és un sorteig europeu i hi pots participar des de qualsevol dels 18 països que en formen part. El que realment fa especial a l'Eurojackpot de l'ONCE és la combinació de grans premis i probabilitats altes de guanyar premis secundaris.

A més, el fet que sigui un sorteig europeu li dona un toc internacional que el diferencia d'altres sorteigs locals. L'ONCE també destina part dels ingressos a causes socials, cosa que afegeix un component solidari al joc.

➡️ Societat

Més notícies: