Muntatge del logo d'ONCE, bitllets i una dona
SOCIETAT

Busquen sense parar el guanyador de 160.000 euros de 'El Cuponazo' de l'ONCE

Fins a quatre butlletes de 40.000 euros cadascuna ha guanyat aquesta persona a Catalunya, però no se sap qui és

L'Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) està en plena recerca de l'afortunat guanyador de 160.000 euros del sorteig de 'El Cuponazo'.

Aquest premi, que ha caigut a Catalunya recentment, encara no ha estat reclamat. I la veritat és que l'ONCE està fent tot el possible per trobar l'encertant per lliurar-li el premi.

Segueixen buscant el premiat amb 160.000 euros a 'El Cuponazo' de l'ONCE

Des de fa unes quantes setmanes, l'ONCE ha intensificat els seus esforços per localitzar el guanyador d'aquest premi important. El sorteig de 'El Cuponazo' es va celebrar el mes passat, i des d'aleshores, l'afortunat no ha donat senyals de vida.

Aquest premiat en qüestió hauria guanyat 160.000 euros després de comprar quatre butlletes premiades amb 40.000 euros cadascun.

Cupons de l'ONCE en un lloc de venda ambulant

Cal ressenyar que cada cupó costa tres euros. L'organització ha llançat diversos comunicats i ha utilitzat els canals oficials per difondre la notícia. Sobretot, amb l'esperança que l'encertant s'adoni de la bona sort i reclami el premi.

Com reclamar el premi: la importància de revisar els cupons

Per reclamar el premi de 160.000 euros, l'encertant ha de presentar el cupó guanyador a qualsevol oficina de l'ONCE. És important que el guanyador ho faci com més aviat millor, ja que els premis tenen un termini de caducitat. Si el premi no és reclamat dins aquest termini, els diners tornaran a les arques de l'organització.

L'ONCE recorda a tots els participants de 'El Cuponazo' la importància de revisar les butlletes després de cada sorteig. Moltes vegades, els guanyadors no s'adonen que han estat premiats i perden l'oportunitat de reclamar el premi. Revisar els cupons és un hàbit que pot canviar la vida d'una persona en qüestió de segons.

L'ONCE continua treballant sense parar per trobar el guanyador i lliurar-li el seu merescut premi. Si ets un dels participants, no oblidis revisar el teu cupó, podries ser el proper a canviar la teva vida gràcies a 'El Cuponazo' de l'ONCE.

➡️ Societat

Més notícies: