Muntatge d´una dona sorpresa i una oficina de l´ONCE
SOCIETAT

Els experts ho deixen clar: És més probable que ens toqui la Bonoloto o l'ONCE?

Revelen obertament en quin tipus de loteria és més recomanable participar-hi per poder guanyar un premi

Moltes persones somien guanyar un gran premi en alguna loteria i canviar les seves vides per sempre. Però quin sorteig és més probable que ens toqui, la Bonoloto o l'ONCE?

La Bonoloto és un sorteig que es juga triant 6 números d'un total de 49. Els sorteigs es fan de dilluns a dissabte, cosa que ofereix moltes oportunitats per participar-hi. El premi major s'atorga als que encertin els 6 números.

L'ONCE ofereix diversos tipus de sorteigs i un dels més coneguts és el Cupó Diari, que se celebra de dilluns a dijous. En aquest sorteig, es tria un número de 5 xifres. També hi ha altres sorteigs com el Cuponazo i el Sueldazo del Cap de Setmana.

Les probabilitats que tenim de guanyar a la Bonoloto

Les probabilitats de guanyar el premi major a la Bonoloto són força baixes. Segons els experts, la probabilitat d'encertar els 6 números és d'1 entre 13.983.816.

Muntatge d'una butlleta de Bonoloto i un noi

Això significa que és molt difícil guanyar el premi més gran, encara que hi ha premis menors per als quals encertin 5, 4 o fins i tot 3 números.

I les probabilitats de guanyar a l'ONCE?

Les probabilitats de guanyar als sorteigs de l'ONCE varien segons el tipus de sorteig. Per exemple, al Cupón Diario, la probabilitat d'encertar el nombre de 5 xifres és d'1 entre 100.000.

Això fa que sigui molt més probable guanyar en comparació de la Bonoloto. Al Cuponazo, les probabilitats són d'1 entre 15 milions, i al Sueldazo del Cap de Setmana, d'1 entre 5 milions.

La loteria amb més opcions d'èxit: l'ONCE, per sobre de la Bonoloto

Si parlem de probabilitats, l'ONCE ofereix millors oportunitats de guanyar en comparació amb la Bonoloto. Especialment al Cupón Diario, on les probabilitats són d'1 entre 100.000.

Això és molt més favorable que les probabilitats de la Bonoloto, que són d'1 entre gairebé 14 milions. Tot i que la Bonoloto ofereix premis molt atractius, les probabilitats de guanyar són molt menors.

Així que, si vols augmentar les teves possibilitats de guanyar, potser hauries de considerar participar en sorteigs de l'ONCE. Recorda sempre jugar de manera responsable i no gastar més del que et pots permetre perdre.

➡️ Societat

Més notícies: