Muntatge d'una Administració de Loteria amb gent celebrant fora, números de la primitiva sent ratllats i una mà amb diners
SOCIETAT

Així pots jugar a la loteria més famosa del món des de Catalunya: milions de premis

Actualment, ja és possible jugar a la Powerball, la loteria més famosa dels EUA i optar a un dels seus premis

La Powerball és una de les loteries més populars als Estats Units. Amb premis que poden assolir xifres astronòmiques, no és estrany que moltes persones es preguntin si hi poden participar, fins i tot si no són ciutadans nord-americans.

La gran incògnita és: Pots jugar al Powerball si ets estranger? La resposta és sí, però hi ha alguns detalls importants que has de conèixer.

Aclareixen el dubte sobre la Powerball: Pots jugar si no ets nord-americà?

Sí, qualsevol persona pot jugar al Powerball, sense importar la seva nacionalitat. No necessites ser ciutadà o resident dels Estats Units per comprar una butlleta del Powerball. Tot i això, hi ha algunes consideracions que has de tenir en compte. Per jugar al Powerball pots adquirir la teva butlleta de dues maneres:

  • Comprar en persona: Si estàs de visita als Estats Units, pots comprar una butlleta a qualsevol botiga autoritzada. Només necessites tenir més de 18 anys.
Muntatge amb una imatge de fons de persones amb dècims de Nadal i una altra imatge d'un home trist
  • Comprar en línia: Hi ha portals que permeten comprar butlletes del Powerball des de qualsevol part del món. Aquests serveis actuen com a intermediaris, comprant la butlleta en nom teu i enviant-te una còpia digital.

La manera de cobrar un premi del Powerball

Si teniu la sort de guanyar un premi del Powerball, el procés per cobrar-lo dependrà de la quantitat guanyada. Podem diferenciar entre el cobrament de premis menors i grans.

Premis menors

Per a premis menors, generalment menys de 600 dòlars, pots reclamar el teu premi a qualsevol botiga autoritzada als Estats Units. Si vas comprar la teva butlleta en línia, el servei que vas utilitzar pot ajudar-te a reclamar el premi i transferir-lo al teu compte bancari.

Premis majors

Per a premis més grans, el procés és una mica més complicat. Hauràs de reclamar el teu premi en persona a la seu de la loteria de l'estat on vas comprar la butlleta. Això significa que, si vas guanyar un premi gran, hauràs de viatjar als Estats Units per a reclamar-ho.

És important tenir en compte que els premis del Powerball estan subjectes a impostos. Si ets estranger, se t'aplicarà una retenció del 30% sobre la suma del premi. A més, és possible que també hagis de pagar impostos al teu país de residència.

Muntatge de la Loteria de Nadal i un jubilat

Claus per jugar al Powerball si ets estranger

  • Verifica la legalitat: Assegura't que jugar a la loteria en línia és legal al teu país.
  • Usa serveis fiables: Si decideixes comprar bitllets en línia, utilitza serveis de confiança i revisa les seves polítiques de cobrament de premis.
  • Guarda la teva butlleta: Si compres una butlleta en persona, guarda-la en un lloc segur. Necessitaràs la butlleta original per reclamar el teu premi.

Jugar al Powerball és una oportunitat emocionant, i la bona notícia és que hi pots participar sense importar la teva nacionalitat. Indiferentment de si optes per comprar la teva butlleta en persona o en línia, assegura't de seguir els passos adequats per reclamar el teu premi en cas de guanyar.

➡️ Societat

Més notícies: