Imatge d'un Primark per fora i una cistella de Nadal
SOCIETAT

El regal que tenen els treballadors de Primark: millor que la Cistella de Nadal

Els treballadors de Primark no reben cistella de Nadal, però a canvi els hi ofereixen una opció molt millor

Primark, la coneguda cadena de moda a preus accessibles, guarda secrets intrigants que han sortit a la llum gràcies a treballadors que han decidit compartir les seves experiències. Una youtuber ha desenterrat aquests misteris i ha ofert una mirada reveladora darrere de l'escenari d'aquesta popular cadena de botigues.

El més interessant és que s'ha descobert que els empleats de Primark reben un descompte del 10% en totes les compres durant la temporada nadalenca. Encara que inicialment pugui semblar un benefici modest, la realitat revela que aquest percentatge es podria traduir en estalvis substancials.

PART 2 - 5 SECRETS PRIMARK WORKERS DON'T WANT YOU TO KNOW!

Regal nadalenc de Primark: molt millor que la cistella de Nadal

El descompte del 10% cobra rellevància en considerar les despeses associades amb la celebració nadalenca. Des de regals fins a peces d'abric per combatre el fred i els elements decoratius que transformen les llars en espais festius.

En aquest context, el descompte del 10% és un valuós aliat financer per als empleats de Primark. Cada petit estalvi s'acumula a mesura que la cistella s'omple amb elements essencials per a la temporada. En definitiva, l'estalvi pot ser molt millor que rebre una cistella de Nadal.

Entrada principal de la botiga Primark a Gran Via
Primark ofereix un 10% de descompte als seus empleats per Nadal | Europa Press

Altres secrets que amaguen els empleats de Primark

Al món quotidià de Primark, detalls aparentment simples revelen complexitats interessants. La veu que anuncia les caixes disponibles a la línia de pagament, per exemple, no és sempre la mateixa. Els caixers tenen l'opció de triar entre una veu masculina o femenina, un toc personal en una tasca rutinària.

Contràriament a la creença popular, els treballadors de Primark no reben descomptes a la roba de la botiga, excepte durant la temporada nadalenca. L'absència de beneficis addicionals durant la resta de l'any pot sorprendre a molts.

En cas de trobar algun article amb defecte, els clients no obtenen el producte de manera gratuïta. Tot i això, se'ls concedeix un 10% de descompte com a compensació per possibles imperfeccions en els productes adquirits.

La cadena manté un llibre que enumera les persones considerades “non grates”, amb fotos i identitats. Aquest registre es fa servir per identificar possibles lladres o individus problemàtics, i el personal de seguretat és extrem en cas que apareguin a la botiga.

Dona assenyalant dues fotografies destacades de dues dones amb el nou càrdigan de Primark amb una imatge de fons de l'establiment
Primark té persones fitxades | Primark, Stocky Images

La mida del magatzem de Primark es torna evident quan els clients pregunten per articles específics, ja que els treballadors coneixen el contingut exacte de les caixes sense obrir el magatzem.

Els penjadors, sovint passats per alt, poden enganyar en quant a la talla real de la peça. Les talles als penjadors no sempre coincideixen amb les etiquetes reals, cosa que destaca la importància de revisar acuradament abans de comprar.

etiqueta de l'abric marró the edit primark
és convenient revisar les etiquetes | e-noticies.cat

Durant el seu temps de descans, els treballadors han ideat un mètode per fer compres de manera eficient. Seleccionen els articles desitjats i els amaguen en àrees discretes. Després, durant el descans, recuperen ràpidament aquests articles per pagar-los en caixa, encara que sense el benefici de descomptes.

Quan els treballadors han d'accedir al magatzem, les demores no només es deuen a la mida, sinó també a la necessitat d'obtenir autorització d'un supervisor.