Muntatge amb la cara del xef Pepe Rodríguez i un cercle amb un plat de filet al pebre amb patates fregides
SOCIETAT

La recepta de filet al pebre de Pepe Rodríguez que pots preparar aquest Nadal

Sorprèn a tots els teus convidats a dinar o sopar a casa amb aquesta recepta del famós cuiner de 'MasterChef'

Si estàs buscant una recepta amb la qual deixar bocabadats els teus comensals aquest Nadal, en trobaràs moltes i diferents a xarxes. Però segur que una de les que et resultarà més interessant és la que ha compartit el famós xef Pepe Rodríguez.

En concret, el cuiner de MasterChef ha revelat al diari ABC la seva recepta perfecta de filet al pebre, un plat tradicional i exquisit. Anima't i segueix llegint per saber com preparar una proposta tan bona, ideal per a aquestes festes.

Ingredients per preparar el filet al pebre de Pepe Rodríguez

Ingredients per a 4 persones

INGREDIENTQUANTITAT
Filets de porc2 (500 grams cadascun)
Brou de carn200 mil·lilitres
SalAl gust
PebreAl gust
Maicena50 grams
Nata líquida per cuinar100 mil·lilitres
Oli d'oliva verge extraUn rajolí

Els passos que segueix Pepe Rodríguez

1. Daurar els filets

El primer que cal fer per elaborar aquesta recepta és daurar la carn. Per fer-ho, es posa a una paella un rajolí d'oli d'oliva. Quan aquest estigui calent s'afegeixen a aquella els dos filets, prèviament netejats i salpebrats.

És important, que sàpigues que cal daurar-los per tots els costats. Un cop estiguin llestos, es reserven.

2. Preparar la salsa

A continuació, cal elaborar la salsa de la recepta. Així que a la mateixa paella s'hi afegeix el brou de carn i es deixa al foc fins que redueixi, aproximadament, a la meitat.

Després, s'aboca la maizena, prèviament dissolta amb aigua. I, després, es llença també la nata, per reduir-la a foc lent. En concret, la paella s'hi ha de mantenir fins que la salsa esmentada aconsegueixi el gruix que es desitja.

3. L'últim cuinat

Per acabar el plat, s'afegeixen els filets a la paella. I s'hi mantenen durant uns minuts, perquè agafin el sabor de la salsa.

Només queda emplatar i gaudir d'aquest plat de Pepe Rodríguez, que per a aquestes festes també ha revelat com preparar una sopa original i fins i tot sopa de marisc. Com veus, hi tens un gran aliat per deixar els teus comensals bocabadats aquest Nadal.

➡️ Societat

Més notícies: