Muntatge amb la façana envidriada d'un supermercat de Lidl i en un cercle parteix de la batedora portàtil al costat de fruites i verdures
SOCIETAT

Prepara batuts on i quan vulguis amb la batedora portàtil que arrasa a Lidl

Lidl està aconseguint un gran èxit amb aquest petit electrodomèstic, que destaca també pel preu econòmic

Si ets una persona que habitualment prepares batuts a favor de la teva salut i el teu benestar físic, t'interessa descobrir un article de Lidl. Es tracta d'un petit electrodomèstic que et facilitarà fer aquesta tasca.

Ens estem referint a la liquadora portàtil de Lidl. Amb ella podràs fer aquestes begudes a qualsevol lloc i moment, perquè per la seva mida i pes la podràs portar amb tu sense dificultat. I això està fent que arrasi en vendes, com també el fet que compta amb un preu realment assequible a qualsevol butxaca.

Lidl té la batedora portàtil més interessant del moment

Lidl ha aconseguit convertir-se en un referent al nostre país per la seva àmplia gamma d'aliments, però també pels electrodomèstics de què disposa.

I entre aquests, últimament, està triomfant el seu calefactor de torre, així com el seu forn elèctric amb grill. Articles a què ara se suma la batedora portàtil. La mateixa disposa de bateria, que es pot recarregar mitjançant un cable USB de tipus C, i té una potència de 67 W.

A això cal afegir que la seva capacitat és de 300 mil·lilitres i que està realitzada en plàstic. Sense oblidar que disposa d'una fulla d'acer inoxidable, que en garanteix l'efectivitat i el funcionament correcte.

Muntatge amb la façana d'un supermercat de Lidl difuminada i en primer pla la batedora portàtil i una altra imatge d'aquesta desmuntada
Lidl l´ha dotat de fulla d´acer inoxidable i got amb tapa | Lidl

La marca Silvercrest és la que ha fabricat aquesta liquadora, que es pot portar còmodament, per així utilitzar-la en qualsevol moment i lloc. I és que només pesa 324 grams i té una mida de 7,4 x 11,6 x 13,5 centímetres. Es pot comprar a Lidl per només 21,99 €.

Lidl arrasa amb aquest petit electrodomèstic

Lidl ha captivat molts clients amb aquest article, només cal comprovar que és tot un èxit de vendes. Sí, ho és, com ho demostra que a la seva pàgina web quedin disponibles molt poques unitats. Per això, si et resulta interessant, no dubtis a afanyar-te abans que et quedis sense ell.

En aquest moment, has de saber que pots adquirir la batedora, que disposa de la tapa pertinent, únicament en dos colors. En concret, en gris o verd.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.