Calefactor disponible a les botigues Lidl
SOCIETAT

Lidl llança el calefactor barat que escalfa habitacions en un tancar i obrir d'ulls

Per ara, només es pot comprar a la pàgina web, però a partir de divendres estarà disponible a les botigues

El fred a casa és una cosa força incòmoda. Al final, és estrany que estiguem en moviment, per la qual cosa en estar aturats es nota molt més. Per això, tenir aparells de calor per suportar les baixes temperatures es fa fins i tot necessari.

El que és interessant en aquest tipus d'aparells és que tinguin una bona potència i que, si pot ser, no siguin gaire cars. Aquesta mateixa setmana, Lidl va posar a la venda aquest calefactor de torre. Compleix les dues característiques que t'acabo d'esmentar.

Digues-li adeu al fred de casa teva amb aquest calefactor que només et costarà 22,99 euros. Si t'urgeix, ho pots comprar en línia i t'arribarà en un parell de dies, això sí, pagant 3,99 de despeses d'enviament. Segons ha anunciat Lidl, el producte es troba disponible a les botigues físiques des d'aquest divendres.

El calefactor de Lidl compta amb diferents mesures de seguretat

És important que aquest tipus d'aparells vinguin amb mesures de seguretat per no emportar-nos cap ensurt si ho deixem funcionant. En aquest cas, per exemple, ve amb una protecció perquè no es bolqui. Igualment, també té sensors que eviten que hi hagi un sobreescalfament del calefactor.

Per poder combinar aquest calefactor amb la decoració de casa teva, pots escollir entre dos colors. Bé negre o bé blanc, podràs optar per aquell que menys desentoni a les diferents estances. Tot un encert que no sembla propi d'aparells d'un preu tan econòmic.

Pel que fa a les seves mides, l'alçada és de 35,8 centímetres, el diàmetre de la base fa 21 centímetres i el de la carcassa, 14. A més, és fàcil de transportar perquè amb prou feines pesa poc més d'1 quilo. Això és gràcies, en part, al fet que està fabricat en plàstic.

Calefactors de torre de Lidl en negre i blanc
Els calefactors estan disponibles en negre i blanc | Lidl

Escalfa les habitacions en pocs minuts

Una de les característiques que més us agradarà d'aquest calefactor és la rapidesa que té per escalfar les diferents estances. Allà on el col·loquis, ràpidament veuràs com la temperatura puja. Això implica que no suposarà una gran despesa energètica utilitzar-la, ja que va connectada a l'electricitat.

Té un rang d'escalfament que arriba fins a 10 metres quadrats. Això sí, les habitacions han d'estar ben aïllades perquè compleixi la funció. Un altre aspecte positiu és que el nivell de soroll màxim és de 50 decibels.

Regulador de potència i temperatura dels calefactors de torre de Lidl
Es poden regular tant la potència com la temperatura | Lidl

Pots regular la temperatura a allò que necessitis des dels 15 fins als 40 graus, ja que no sempre tindràs el mateix fred. Així mateix, també és possible que escullis entre les dues potències que té aquest calefactor. Arriba als 1500 W, però també pot triar que funcioni amb 750 W.