Muntatge amb mousse de iogurt i kiwi, amb una silueta del xef Dani García aixecant el polze
SOCIETAT

Les postres de Dani García per endolcir Sant Valentí com mai

Amb aquesta recepta dolça del xef Dani García, podràs sorprendre el teu amor en aquest dia tan especial i romàntic

Sant Valentí és una data especialment marcada al calendari per als qui estan en parella, ja que és el moment perfecte per declarar-se l'amor. I una de les maneres de fer-ho és sorprenent l'enamorat o enamorada amb un regal.

Però una altra bona manera de dur-ho a terme és cuinant-li, per exemple, una recepta com la que ha revelat Dani García: mousse de iogurt amb salsa de kiwi.

El famós xef, a través del seu programa Hacer de comer a TVE, ens ha permès descobrir aquesta proposta amb què deixar bocabadada la persona estimada. És més, amb aquesta se li posarà un toc molt dolç i inoblidable a aquest Sant Valentí.

Ingredients per fer les postres de Dani García

INGREDIENTSQUANTITAT
Kiwis8 unitats
Formatge fresc100 gr
Sucre100 gr
Mel2 cullerades
Nata300 gr
Coco ratllat10 gr
Sucre bru30 gr
Festucs40 gr
Llavors de sèsam10 gr
Civada10 gr
Orellanes30 gr
Nous40 gr
Iogurt grec100 gr
Suc de taronja100 ml

Els passos que segueix Dani García

1. Preparar la mousse

Per cuinar aquestes exquisides postres de Dani García cal començar per la mousse. Per fer-ho, en un bol i amb ajuda d'una vareta, cal barrejar el sucre, el formatge i el iogurt. Cal aconseguir que quedin perfectament integrats uns ingredients amb els altres.

Després, es procedeix a treballar la nata fins que s'aconsegueix que estigui a mig muntar. A continuació, s'afegeix aquesta al recipient on hi ha la barreja anterior i es mou tot fins a aconseguir un resultat homogeni.

Finalment, el resultat es fica en una màniga pastissera. I aquesta s'introdueix a la nevera fins que s'utilitzi.

2. Fer la salsa

Ara és el moment de pelar els kiwis, i després s'afegeixen a la batedora al costat del suc de taronja. Es tritura tot i es reserva.

3. Caramel·litzar

El següent pas consisteix a afegir a una paella, que es posa al foc, les orellanes trossejades. Després, es posen a aquella també el sucre bru, el coco, la civada, els anacards i el sèsam.

Cal caramel·litzar-los només una mica. Quan estiguin, es treuen i es reserven.

4. Barrejar i muntar

Per acabar, s'incorporen al bol de la mousse els festucs, les nous i la mel. Es barreja tot bé. Ja només queda repartir l'esmentada mousse a les copes on se servirà, al costat de la salsa i els fruits secs de la paella.

Com veus, aquesta proposta de Dani García és una estupenda manera d'endolcir a la teva parella aquest Sant Valentí. Això sí, si vols preparar-li un menú complet, pots tenir en compte receptes de pasta de l'esmentat cuiner i fins i tot alguna de Jordi Cruz.

➡️ Societat

Més notícies: