Les postres de Dani García per endolcir Sant Valentí com mai
Amb aquesta recepta dolça del xef Dani García, podràs sorprendre el teu amor en aquest dia tan especial i romàntic
Sant Valentí és una data especialment marcada al calendari per als qui estan en parella, ja que és el moment perfecte per declarar-se l'amor. I una de les maneres de fer-ho és sorprenent l'enamorat o enamorada amb un regal.
Però una altra bona manera de dur-ho a terme és cuinant-li, per exemple, una recepta com la que ha revelat Dani García: mousse de iogurt amb salsa de kiwi.
El famós xef, a través del seu programa Hacer de comer a TVE, ens ha permès descobrir aquesta proposta amb què deixar bocabadada la persona estimada. És més, amb aquesta se li posarà un toc molt dolç i inoblidable a aquest Sant Valentí.
Ingredients per fer les postres de Dani García
INGREDIENTS | QUANTITAT |
Kiwis | 8 unitats |
Formatge fresc | 100 gr |
Sucre | 100 gr |
Mel | 2 cullerades |
Nata | 300 gr |
Coco ratllat | 10 gr |
Sucre bru | 30 gr |
Festucs | 40 gr |
Llavors de sèsam | 10 gr |
Civada | 10 gr |
Orellanes | 30 gr |
Nous | 40 gr |
Iogurt grec | 100 gr |
Suc de taronja | 100 ml |
Els passos que segueix Dani García
1. Preparar la mousse
Per cuinar aquestes exquisides postres de Dani García cal començar per la mousse. Per fer-ho, en un bol i amb ajuda d'una vareta, cal barrejar el sucre, el formatge i el iogurt. Cal aconseguir que quedin perfectament integrats uns ingredients amb els altres.
Després, es procedeix a treballar la nata fins que s'aconsegueix que estigui a mig muntar. A continuació, s'afegeix aquesta al recipient on hi ha la barreja anterior i es mou tot fins a aconseguir un resultat homogeni.
Finalment, el resultat es fica en una màniga pastissera. I aquesta s'introdueix a la nevera fins que s'utilitzi.
2. Fer la salsa
Ara és el moment de pelar els kiwis, i després s'afegeixen a la batedora al costat del suc de taronja. Es tritura tot i es reserva.
3. Caramel·litzar
El següent pas consisteix a afegir a una paella, que es posa al foc, les orellanes trossejades. Després, es posen a aquella també el sucre bru, el coco, la civada, els anacards i el sèsam.
Cal caramel·litzar-los només una mica. Quan estiguin, es treuen i es reserven.
4. Barrejar i muntar
Per acabar, s'incorporen al bol de la mousse els festucs, les nous i la mel. Es barreja tot bé. Ja només queda repartir l'esmentada mousse a les copes on se servirà, al costat de la salsa i els fruits secs de la paella.
Com veus, aquesta proposta de Dani García és una estupenda manera d'endolcir a la teva parella aquest Sant Valentí. Això sí, si vols preparar-li un menú complet, pots tenir en compte receptes de pasta de l'esmentat cuiner i fins i tot alguna de Jordi Cruz.
Més notícies: