Els nutricionistes s'emocionen en veure l'última novetat de Mercadona: 'Ja era hora'
Mercadona ha incorporat al seu catàleg un producte que s'ha endut les lloances dels experts en alimentació
Mercadona és un dels supermercats de referència al nostre país i vol continuar sent-ho. Per aquest motiu, no deixa de presentar nous aliments, alguns dels quals pretenen convertir-se en els favorits d'aquells que volen menjar sa. I entre ells hi ha el seu nou pit de gall dindi, que ha aconseguit els aplaudiments dels experts en nutrició.
Mercadona ha convençut aquests professionals amb aquest llançament. Ho ha fet perquè ha dotat aquest embotit, ideal com a pica-pica o per fer-se un sandvitx, d'una quantitat més gran de carn.
Mercadona presenta el seu nou pit de gall dindi
Mercadona no deixa de sorprendre'ns amb les seves novetats i això és precisament el que ha fet amb el seu acabat d'incorporar pit de gall dindi a rodanxes.
Un producte lliure de gluten i lactosa, que té com a element més diferenciador que compta amb un 92% de carn. Aquesta s'uneix a més ingredients que incorpora, com són l'aigua, el clorur sòdic i el xarop de glucosa, entre d'altres.
Segons la informació nutricional que es revela, per cada 100 grams d'aquest embotit s'aporten a l'organisme 19,5 grams de proteïnes. I també 1,9 grams de sal i 1,3 grams de greixos.
La cadena de Juan Roig té ara aquest aliment a la venda en envasos de 200 grams, el preu individual dels quals és de 2,55 €. Per tant, això suposa que el quilo surt a 12,75 €.
Mercadona enlluerna els experts en nutrició amb el seu pit de gall dindi
Mercadona ha aconseguit l'acceptació dels nutricionistes amb aquest producte saborós, com també ho ha aconseguit amb les amanides o els ous fregits. I ho ha aconseguit gràcies al seu percentatge de carn.
Un exemple és que l'expert Mario Ortiz ha dit: “Solem veure opcions del 60% i del 70% i aquest supermercat no tenia abans un gall dindi amb aquest percentatge tan elevat”.
“Ja era hora, Mercadona. Així que aquesta opció és una interessant alternativa, encara que lògicament sempre és millor el gall dindi de la carnisseria. Però és una ajuda a la vida actual per fer-te un sandvitx”.
Aquest mateix criteri és el que ha valorat positivament @nutri.paz, que ha destacat que aquesta cadena de supermercats “ho està fent cada cop millor”. Això sí, ha deixat clar que l'esmentat embotit “tampoc és la panacea, perquè té un munt de conservants”.
Preus i ofertes actualitzats el dia 05/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.
Més notícies: