Fotomuntatge amb una imatge d'un bonpreu de fons i una captura de pantalla difuminada i emmarcada d'un producte del supermercat i signes d'interrogació

SOCIETAT

Els nous productes de Bonpreu que arrasen a les xarxes i són ideals per Pasqua

Bonpreu ja ha posat a disposició dels seus clients les figures de xocolata per celebrar la Pasqua, que presenten formes molt originals

Per fi ha arribat aquesta època de l'any en què els nens s'aturen davant dels aparadors per contemplar les delicioses mones de Pasqua i les seves nombroses variants. Durant aquests dies, abans de la Setmana Santa, les pastisseries i els supermercats estan plens d'aquests dolços exquisits, per tal de celebrar aquesta festivitat.

Actualment, el més comú de trobar són les figures de xocolata amb una infinita varietat de formes tan típiques d'aquesta celebració. La cadena catalana de supermercats Bonpreu no s'ha quedat enrere i ja té disponibles als seus establiments aquests productes, que tant agraden als clients. En una publicació realitzada a la xarxa social X, abans Twitter, una usuària n'ha mostrat molt emocionada alguns.

Els productes per a la Pasqua de Bonpreu

"Mireu quines xocolates més 'molones' que hi ha a Bonpreu", ha indicat la usuària en aquest post acompanyat de dues imatges. A les fotografies es poden apreciar dues peces de xocolata amb formes molt originals.

Captura de pantalla d'un tuit de laCatxonda a X
Bonpreu ven pilotes de tennis i comandaments de xocolata | @laCATxonda

La primera consisteix en un pot de pilotes de tennis, que sense saber-ho, qualsevol pensaria que són reals. De fet, semblen tan reals que un altre usuari li ha preguntat si de debò són de xocolata. A més, ha assegurat que les buscarà i no vol quedar en ridícul.

L'altra figura és un comandament de videoconsola elaborat a base de xocolata amb llet. També conté alguns tocs de xocolata blanca, de colors i negre, que simulen els botons del control remot.

En aquest cas, la figura no sembla tan real, ja que, en general, conserva els colors d'aquest dolç. En canvi, les pilotes de tennis estan perfectament dissenyades perquè semblin totalment autèntiques. La mida i els colors contrasten a la perfecció amb la realitat.

Les reaccions a les figures de xocolata de Bonpreu

Tot i això, sembla que segueix generant confusions, ja que un altre usuari ha preguntat si són "pilotes de ping-pong de xocolata?". A aquest comentari ha adjuntat un GIF, que mostra una senyora en un supermercat afegint una gran quantitat de productes a la cistella de la compra. Aquest breu vídeo va acompanyat de la següent frase en anglès: “Vull totes aquestes coses”.

A un altre seguidor que li ha preguntat per la qualitat del producte, l'autora de la publicació ha respost que encara no l'ha provat. Tot i que assenyala que tenen "molt bona pinta".