Nou snack llest per menjar de Mercadona
SOCIETAT

El nou snack 'A punt per menjar' de Mercadona que només ven a algunes botigues

Hi ha productes de Mercadona que només es venen a algunes botigues o que no arriben sempre amb la mateixa rapidesa

Portar al dia totes les novetats de Mercadona és força complicat. Ja no perquè no les veiem a la botiga, i això que totes porten el cartell groc de 'novetat'. També és veritat que no tots els productes arriben a totes les botigues i, si ho fan, no sempre arriben alhora.

En aquest cas, la secció 'd'A punt per menjar' no està disponible a tots els supermercats de la cadena. Fins i tot en aquest cas, hi ha plats que no estan disponibles a tots ells, com hem vist en el cas dels plats nadalencs. Per això, encara que les xarxes es fan ressò d'una novetat que ens pot encantar, no sempre la trobarem.

Recentment, el compte d'Instagram @busosreview ha parlat d'un producte nou que s'acaba d'incorporar a Mercadona. En aquest cas, hi ha un seguidor que li ha fet arribar un vídeo on es veuen els fingers de formatge ja preparats. Encara no estan disponibles a totes les botigues de la cadena i haurem d'esperar a veure què passa amb ells.

Mercadona llança una novetat molt formatgera

Fins ara, podíem trobar els fingers de formatge a la nevera ultracongelats. Aquests són realment còmodes perquè els tenim al congelador preparats per cuinar-los quan ens vingui de gust. Però ara Mercadona els ha volgut incorporar a la secció de 'llest per menjar'.

La idea és bona, sobretot perquè quan et vinguin de gust, només els has d'escalfar. Com es pot veure al vídeo pujat per @busosreview, venen en una safata juntament amb una salsa barbacoa per poder untar-los. Per si de cas et semblava poc amb el formatge que ve a dins.

Aquesta novetat segur que agrada als més formatgers, ja que si per alguna cosa es caracteritza aquest aliment és per tenir molt de formatge. Això sí, esperem que aviat arribi a tots els Mercadona del país. No sé tu, però jo almenys estic desitjant tastar-los.

Tindràs els fingers de formatge llestos en menys de 5 minuts

Encara que ja estiguin cuinats, sí que és veritat que a ningú no li agrada menjar aquest menjar fred. Menys encara si un dels seus punts forts és que el formatge gouda que arriba al seu interior estigui fos. Per això, tens dues opcions molt ràpides per tenir-los llestos sense haver d'esperar.

En primer lloc, els pots fer al forn. Només ho has de preescalfar a 180 ºC i després introduir-los durant 5 minuts. Si preferiu la fregidora d'aire, només cal ficar-los 2 minuts a 180 ºC per tenir-los llestos i cruixents.

Nous fingers de formatge preparats de Mercadona
Nous fingers de formatge de Mercadona | Mercadona

Només hi ha una mala notícia, i és que no són tan saludables com ens agradaria. Al principi, veiem que el 54% de la seva composició és el formatge gouda que trobem al seu interior, a més de pa ratllat. Però també és possible que trobem traces de crustacis, peixos o altres al·lèrgens comuns.