Muntatge amb una dona gran menjant una amanida i un cercle amb diversos aliments sobre una superfície
SOCIETAT

Què fer de menjar avui fàcil, barat i ràpid? Et dono una idea com a nutricionista

Pot semblar una ximpleria, però hi ha a qui se li fa difícil pensar què cuinar sense necessitat de gastar de més

Majoritàriament portem unes vides molt atrafegades, sense parar gairebé en tot el dia, fent mil coses, però havent de mirar el pressupost que destinem a cada cosa. 

En aquest punt, acostumo a trobar-me a la meva consulta de nutricionista a pacients que volen cuidar-se però sense gastar-se gaires diners, i creuen que els resultarà complicat. 

Hi ha la mala idea que moltes vegades portar una dieta saludable és sinònim d'haver de gastar molts diners, però és un concepte erroni. Per sort, hi ha milers d'aliments nutritius i barats que podem cuinar fàcilment. 

Per això, us donaré una idea fàcil i ràpida que a mi personalment m'encanta: una amanida de cigrons. 

Un plat complet, nutritiu i ràpid: amanida de cigrons 

Amb tot allò que parlàvem, cal tenir en compte que els llegums són un aliment molt nutritiu i econòmic, almenys més que la carn o el peix. Us donaré una idea que a mi, com a nutricionista, m'agrada, però podeu afegir els ingredients que més us vinguin de gust. 

Ingredients per a l'amanida de cigrons 

  • Cigrons cuits
  • Tomàquet tallat a quadrats
  • Cogombre tallat a quadrats
  • Ceba tallada a rodanxes fines
  • Pebrot verd i/o vermell tallat a quadrats
  • Ou dur
  • Mozzarella 
  • Oli d'oliva verge extra
  • Vinagre de vi negre
  • Alfàbrega (M'encanta donar-li aquest toc)

Passos a seguir per preparar aquest nutritiu plat 

  1. Primer, bull els ous en una olla durant 8-10 minuts fins que estiguin cuits. Després, pela'ls i talla'ls. 
  2. Esbandeix i escorre els cigrons cuits. 
  3. En un bol gran, posa els cigrons i totes les verdures prèviament tallades. Si no tens temps de tallar-les, a tots els supermercats hi ha opcions de verdures ja tallades. 
  4. Afegeix-hi l'ou dur i la mozzarella prèviament tallada també. 
  5. Adreça l'amanida com més t'agradi per potenciar tots els sabors que té. 
  6. Gaudeix nodrint-te i menjant! 
➡️ Societat

Més notícies: