Muntatge d´una dona sorpresa i una oficina de l´ONCE
SOCIETAT

Regal caigut del cel: sorpresa amb la loteria per a una dona al seu aniversari

Descobreix la bonica història de Bianca, una venedora de l'ONCE, que s'ha fet viral per revelar com va guanyar el premi

Bianca, una venedora de l'ONCE, ha viscut una experiència increïble en guanyar la loteria Tríplex el dia del seu aniversari. El més sorprenent és que ho va fer jugant el número que solia comprar un client mort. Aquesta història ha capturat l'atenció de molts, especialment després que la venedora el compartís a TikTok.

Cada sorteig de la loteria té la seva pròpia història, però aquesta és particularment commovedora. La venedora de l'ONCE va decidir jugar el número que un client mort solia comprar.

Una venedora de l'ONCE guanya el Triplex jugant el mateix número que un client mort

Aquest client era un habitual, sempre jugava el mateix número i després de la seva mort, la venedora va decidir seguir comprant-ho en honor seu. Bianca afirmava que era algú a qui "li tenia molt d'afecte i teníem una connexió molt gran", ha destacat. Des d'aquell moment, es va posar a jugar el mateix sorteig amb els mateixos números, “en honor a ell”.

Plànol curt d'un quiosc de l'Onze ubicat a La Corunya

El dia del sorteig va coincidir amb l'aniversari de la venedora. Per sorpresa seva, el número va resultar ser el guanyador del sorteig Triplex de l'ONCE. L'emoció va ser indescriptible, i la venedora no va poder contenir les llàgrimes en adonar-se del que havia passat.

Bianca va compartir la seva emoció a TikTok

La venedora va decidir compartir la seva increïble història a TikTok, on ràpidament es va tornar viral. Al vídeo, ella explica com va decidir jugar el número del client mort i com es va sentir en guanyar la loteria al seu aniversari.

"Em vaig posar a plorar. Vaig estar plorant una hora, ho vaig explicar a la meva mare, a la meva cosina i a una clienta a qui tinc molt d'afecte i que el coneixia (a l'home mort). I em va dir que m'havia enviat el regal d'aniversari", va exposar emocionada.

El Triplex de l'ONCE és una de les moltes modalitats de joc que ofereix l'Organització Nacional de Ciegos Españoles. Aquesta loteria és coneguda pels seus premis atractius i la possibilitat de canviar la vida dels guanyadors.

Nombroses reaccions a les xarxes socials

La història ha generat una onada de reaccions a les xarxes socials. Molts usuaris han compartit el vídeo de TikTok, comentant sobre la increïble coincidència i l'emotiva història darrere del número guanyador. Alguns fins i tot han compartit les seves pròpies experiències amb la loteria i com certs números tenen un significat especial per a ells.

Aquesta història és un recordatori que la sort pot arribar als moments més inesperats. A més, mostra com un simple gest d'homenatge pot resultar en una sorpresa increïble.

➡️ Societat

Més notícies: