Una roda zodiacal sobre un fons estrellat lila i uns cors vermells al seu voltant

SOCIETAT

Horòscop de l'Amor de Desembre: Cap d'any.

Descobreix com influiran els astres a la teva vida amorosa durant aquest darrer mes de l'any, el més especial de tots

Aquest mes de desembre serà especial per a totes aquelles persones que estiguin enamorades. Les relacions amoroses es podran enfortir, i l'afecte i la comprensió augmentaran. Continua llegint si vols continuar assabentant-te'n.

❤️ ♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Àries, aquest mes t'ajudarà a reflexionar sobre què és el que desitges a la teva vida. Aprofita aquest moment festiu i d'alegria per definir els teus objectius i prioritats per al pròxim any. És cert que és important avançar-se en els esdeveniments, però també és de vital importància delinear els teus objectius per proporcionar-te claredat sobre el camí que desitges seguir. Aquest procés d'autodescobriment us prepararà per enfrontar amb confiança les oportunitats del futur.

En parella: És crucial que aquest mes, el darrer de l'any, et planteges que no val tot a l'amor. Encara que la teva parella i tu us en vulgueu moltíssim, sembla que és clar que en la vostra situació, l'amor no està sent suficient. Hi ha molts valors i metes que no compartiu i això fa que estigueu una mica separats. Pensa que la compatibilitat en aquests aspectes és una cosa clau per entendre si podeu continuar caminant al mateix sender.

IMPORTANT ÀRIES: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Taure, hi ha persones que són un salvavides, oi? En llegir aquesta frase ja se t'ha vingut una persona al capdavant. Desperta una vegada, és clar que estàs boig d'amor per ella. Aprofita aquest darrer mes de l'any per acceptar un cop un amor que fa mesos que existeix, però que no has volgut veure. Explora el que et pot oferir. Qui sap?, podries passar per fi el Nadal acompanyat d'algú molt especial.

En parella: Després d'uns mesos una mica complicats, per fi, i aprofitant les properes festivitats, la teva parella i tu viureu un esperat acostament. Ha estat una temporada una mica estranya i aquestes mostres d'amor seran com a aigua de maig per a tu. Gaudiu d'aquests moments de connexió i afecte, ja que podreu enfortir la relació i dissipar qualsevol tensió o dubte previ.

IMPORTANT TAURE: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Bessons, si tens algú que no se't treu del cap, ha arribat el moment de passar a l'acció. És cert que potser és una mica aviat perquè li demanis una cita, per això l'horòscop t'aconsella que vagis temptejant el terreny durant tot el mes. Per a finals d'aquest, amb Nadal ja tocant les portes, despenja el telèfon i demana-li una cita. Pots aprofitar per anar a prendre un cafè calent mentre veieu els llums.

En parella: T'esforces massa per demostrar-li a la teva parella el que sents per ella amb constants mostres d'afecte. Aprofita aquest Cap d'Any per reflexionar si potser hauries de deixar de ser tan ‘lapa’ i començar a demostrar més el teu amor d'una altra manera. Coneixes què són els llenguatges de l'amor? Doncs pot ser que la teva parella es comuniqui amb algú que no té res a veure amb el dels afectes.

IMPORTANT BESSONS: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Cranc, no ets un superheroi, encara que de vegades el teu esforç i dedicació et faci semblar-ho. Aquest complex de salvavides és genial, però intenta deixar-lo de banda si vols aconseguir impressionar aquesta persona. No ho estàs obtenint així, ja que t'està veient una mica arrogant. Reconeix els teus límits i no t'exigeixis, perquè és normal no arribar a tot i serà molt visible per a aquesta persona si no arribes. Podries fer el ridícul.

En parella: Estàs tan pendent del que passa al teu voltant que t'oblides dels problemes que tens a casa teva. Si no comences a esforçar-te i a fer un canvi, la vostra relació podria anar-se'n a punt abans que s'acabés l'any. Dedica-li temps i esforç al vostre o podries passar el Nadal sol. Encara no està tot perdut, així que intenta arreglar-ho abans que sigui massa tard i la teva parella ni es plantegi la idea de seguir al teu costat.

CÀNCER IMPORTANT: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Lleó, el teu caràcter imparable no sempre és del gust de tots. Per què no aprofites aquest mes per acabar de polir alguna coseta que no t'agrada i així començar l'any amb bon peu? Modifica una mica la teva conducta perquè la gent no tingui por i així puguis augmentar les possibilitats de trobar l'amor. Obre el teu cor a l'empatia i a mostrar diferents facetes de la teva personalitat per atraure els altres.

En parella: S'acosta una gran tempesta a la teva parella que acabarà tocant terra durant aquest darrer mes de l'any. No ho vegis com una cosa negativa, ni t'espantis en excés, ja que pensa que després de cada tempesta surt el sol i el vostre arc de Sant Martí es podria formar just per a finals de mes. Un bon Nadal t'espera, perquè apreciaràs moltíssim haver pogut arreglar tots els vostres problemes.

IMPORTANT LLEÓ: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Solter: Verge, per què no proves de demanar a l'univers allò que realment vols? Si és per a tu, és clar que no dubtarà a entregar-t'ho com més aviat millor, però si, per contra, no ho és, et proporcionarà les eines que necessites per superar-ho. La manifestació positiva i l'obertura a noves oportunitats et poden ajudar a atreure tot el que desitges a la vida. Si mantens una ment receptiva i confies en allò que el cel et pot donar, tot sortirà bé.

En parella: Esforça't aquest mes que la teva parella no canviï la teva essència ni la teva manera de ser. Ets una persona molt autèntica i capaç de gestionar la seva vida sense que li diguin què necessita o què ha de fer. Mantingues aquesta fortalesa tan característica del teu signe i encara és fidel a tu mateix, sense importar que sigui el que ella ha de dir. Comunica-li de manera sincera i concisa quins són els teus valors i el que no estàs disposat a tolerar.

IMPORTANT VERGE: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: Balança, intenta aquest mes deixar tota la rancúnia enrere. És Nadal, l'època més bonica de l'any, per la qual cosa seria convenient que deixessis tot el que és dolent en el passat. Les coses amb el teu ex no van funcionar, és cert, però no has de no tenir un tracte cordial amb ell. No cal que ho feu per vosaltres, sinó per les coses que teniu en comú. D'aquesta manera serà tot més senzill per a tothom en aquestes festes, no trobes?

En parella: Emporta't aquest consell a la tomba: si algú vol canviar-te, és clar que aquí no és. L'amor és molt més senzill del que podem pensar i aquest mes hauràs de portar aquesta lliçó sempre a sobre si vols començar l'any amb bon peu. Si la teva parella et fa sentir incòmode amb tu mateix, és clar que hi ha alguna cosa que no va bé. Estigues fidel a la teva essència i intenta buscar una relació on t'acceptin tal com ets.

IMPORTANT BALANÇA: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

❤️ ♏ ESCORPÍ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Escorpí, abraça't. Després de les dificultats que vas tenir a la teva relació anterior, és compressible que el teu cor encara sigui ferit i anhelant afecte. En aquesta nova etapa de la teva vida, serà important que reconeguis que l'amor més significatiu comença des de dins del teu ésser. Dedica't temps a cuidar-te, cura les teves ferides emocionals i cultiva el teu amor propi en tota profunditat. Accepta't i construeix una connexió positiva amb tu mateix.

En parella És fonamental que aprenguis que en una relació de parella no tot s'hi val. Tens un sentiment profund cap al teu noi o noia, sí, però això no és excusa perquè vagis perdent la teva essència a poc a poc. Al final no en quedarà res d'aquella persona amb tanta autenticitat que sempre has estat. Si la teva parella no reconeix i valora qui ets, potser ha arribat el moment de començar a plantejar-se alguna cosa.

IMPORTANT ESCORPÍ: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter: Sagitari, sembla que aquest mes tot sortirà una mica al revés del que tenies al cap al principi. Recorda que el millor sempre passa quan menys t'ho esperes. Mantingues una ment oberta i adaptable a les sorpreses que la vida et té preparades, ja que veuràs com quan menys t'ho esperis reps una sorpresa molt agradable. Les situacions inesperades porten sempre oportunitats inesperades i emocionants.

En parella Si aquest mes et sents una mica més apagat del normal amb la teva parella, és una mica més normal del que creus. Una mala ratxa la té qualsevol, però intenta que no s'allargui prou per portar els períodes festius. Intenta mantenir una actitud oberta sobre les teves emocions, això pot ser clau per a qualsevol malentès. Mentre recordes que els alts i baixos són normals en qualsevol relació, intenta com més aviat millor tornar a treballar junts.

IMPORTANT SAGITARI: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter: Capricorn, sense voler-ho, la vida et posarà enmig d'una cruïlla. Davant del dubte, queda't quiet i no facis cap moviment. Recorda que si algú et demana presses, no és aquí. Pren-te el temps que necessitis per reflexionar i per avaluar quines són les teves opcions. Aquest mes serà important que aprenguis a no sentir-te pressionat a fer res del que no estiguis segur.

En parella: La vida et posarà en una tessitura que no t'agradarà gaire. Sembla que s'acosta una discussió amb la teva parella a causa d'un malentès. Intentar evitar el tema no serà una bona idea en absolut. En canvi, deixa-li clar que res del que ha arribat a les orelles és cert. Hi ha molta gent dolenta al vostre voltant que conspira perquè acabeu la relació. No li doneu aquest gust.

IMPORTANT CAPRICORN: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Aquari, escoltaràs un comentari que et farà mal d'aquella persona que tant t'agradava. Encara que creguis que tot marxa genial, a mitjan mes et podria confessar que està enamorat d'una altra persona. No decaiguis, perquè que la cosa no funcioni amb aquest algú no vol dir que tota la teva relació amorosa estigui acabada. Encara que faci mal, és important recordar que de vegades les coses, simplement, no poden ser.

En parella: T'has cansat d'escoltar constantment el perdó de la teva parella. Les relacions han de ser senzilles, fàcils com respirar. Si la teva parella no et demostra un mínim de compromís i de canvi, prepara't per dir-li adeu i comença el 2024 alliberant-te de totes les toxicitats possibles. Assegureu-vos de deixar ben clar a la vostra parella per què estàs pensant a prendre aquesta decisió. Dona't aquest mes de marge per veure si canvia la situació.

IMPORTANT AQUARI: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Peixos, aquest mes coneixeràs algú que li donarà una volta de 180° a la teva vida i al teu món. Potser per a Nadal coneixes aquest amor que tant has estat esperant. Mantingues una ment oberta, ja que segurament no es tracta d'aquella persona amb qui sempre has somiat. Tot i que estaves molt equivocat. Simplement, el teu enfocament ha estat malament, perquè aquest algú et donarà tot el que necessites per ser feliç.

En parella: La teva parella i tu viureu un mes molt tranquil. Tenint en compte que el desembre és el mes més agitat de l'any, és genial que quan estigueu junts el sentiment que més regni sigui el de la calma. Gaudeix-ne i de la serenitat en la relació. Aprofita aquest temps per intentar enfortir el vostre enllaç i compartiu moments relaxats, connectant emocionalment.

IMPORTANT PEIXOS: Com acabarà l'any per a la resta dels signes zodiacals? Descobreix-ho a l'Horòscop general d'aquest MES

➡️ Societat

Més notícies: