Una roda zodiacal sobre un fons estrellat lila i uns cors vermells al seu voltant

SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, diumenge 10 de març

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, ja sigui que estiguin solters o en parella

Descobreix la predicció dels astres per al dia d'avui a la vida sentimental dels 12 signes del zodíac en aquest Horòscop de l'Amor.

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Ha arribat el moment de deixar de dubtar, Àries. De declarar els teus sentiments cap a aquesta persona tan especial a la teva vida. L'univers és del teu costat. No tens res a perdre. La valentia i la determinació són part de la teva naturalesa intrèpida. La vida és massa curta per quedar-se amb el dubte i les oportunitats perdudes. Si realment sents un enllaç especial amb aquesta persona, no hi ha raó per amagar-ho. Deixa que el teu cor s'obri.

En parella: Has notat una decaiguda al teu ànim, Àries. Això perquè la teva parella i tu no pareu de discutir. Hi ha llum d'esperança. Començar per recordar les petites coses que us van enamorar a l'un de l'altre. És hora que reconegueu amb aquests moments plens d'amor i complicitat que heu compartit. Aquests detalls que us van fer riure, aquestes papallones a l'estómac. Planificar novament aquestes cites que us van conquerir el cor en el passat.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Enfrontar-te a les teves pors és un pas valent i necessari per assolir l'afecte d'aquesta persona tan especial a la teva vida, Taure. El teu patiment t'està generant aprensió i dubtes sobre el futur. El passat no defineix el teu futur. Per haver patit no significa que estiguis destinat a experimentar el mateix dolor una vegada i una altra. Cada persona i cada relació són diferents. Mereixes la teva oportunitat de trobar l'amor i la felicitat.

En parella: L'amor propi és tan important com el de la parella, Taure. Si no t'estimes a tu mateix, serà difícil mantenir una connexió autèntica amb la teva parella. Troba maneres d'intensificar l'amor propi a la teva vida diària. Dedica temps a activitats que et donin alegria i satisfacció. Una relació saludable és aquella en què tots dos us doneu suport mútuament en el vostre creixement personal i en ser la millor versió de vosaltres mateixos.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: El teu desig és només divertir-te sense comprometre't en aquest moment, Bessons. Sigues sincer amb aquesta persona. Exposeu-li la realitat dels vostres sentiments. Mantenir aquest tipus de converses incòmodes és difícil. Cal tenir el valor de fer-ho. Aquesta persona es mereix saber quines són les teves intencions i què esperes de la relació. Recordeu que cadascú té les seves pròpies necessitats i desitjos en una relació. No han de ser les mateixes. Ho heu intentat.

En parella: Avui és un dia ideal per reconnectar amb la teva parella, Bessons. Ja que l'estrès laboral i els problemes familiars han ocupat la teva ment i energia en els darrers dies. Aprofita aquest dia per planificar una activitat junts que us permeti relaxar-vos i gaudir mútuament de la companyia de l'altre sense els problemes de fora. Ho necessiteu. Fes-li saber que estàs compromès a fer espai a la teva vida per a ella malgrat les tensions externes.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 23 de juliol

Solter: És hora de fer un pas endavant i demanar una cita a aquesta persona que tant t'agrada, Cranc. Porta-la a ballar. Independentment de les teves habilitats a la pista de ball. L'important és que us ho passeu bé. Sorprèn-la mostrant els teus moviments i compartint moments de joia i diversió junts. Ballar és una manera de connectar amb algú a un nivell més íntim i gaudir l'un de l'altre en un ambient relaxat i divertit.

En parella:  Són molt importants les connexions amb els amics a part de la parella, Cranc. És hora de reconnectar amb ells, sigui amb les vostres parelles o el grup. En interactuar amb altres persones fora de la relació, ampliaràs el cercle social i els coneixements. La teva naturalesa empàtica i afectuosa et fa un amic lleial i un company amorós increïble, tant dins com fora de la relació. Gaudeix de la companyia de tots avui, Cranc.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 23 d'agost

Solter: Vols començar una relació amb totes les teves ganes, Lleó. Necessites autoestima i seguretat en tu mateix per fer-ho. L'univers està actuant com un protector en mantenir aquesta barrera mentre treballes per enfortir el teu amor propi i la teva confiança. Et sents frustrat per la situació. Quan et sents bé amb tu mateix, ets més capaç d'oferir amor i suport a aquesta persona. També estàs més ben equipat per manejar els desafiaments que puguin sorgir en una relació.

En parella: La teva relació de parella està evolucionant positivament aquests dies, Lleó. Fins i tot després d'haver-vos enfrontat a moments difícils. Les coses que us vau dir han estat dures d'escoltar. També han obert la porta a una comunicació més honesta i transparent. Heu triat enfrontar-vos als problemes en lloc d'evitar-los. Signe que sou dues persones madures que volen de debò continuar amb això i fer el que sigui necessari per fer-ho. Molt bé.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 23 de setembre

Solter: Has recuperat la teva llum després de tant de temps, Verge. Ara et sents renovat i ple d'energia positiva. El teu cor està llest per tornar a enamorar-se si així ho desitges. Has arribat a un punt on estàs obert a noves experiències i disposat a donar una oportunitat a l'amor una vegada més. Et mereixes ser estimat i apreciat per qui ets. Amb totes les teves virtuts i defectes. Ets en un moment emocionant.

En parella: Passa una nit romàntica amb la teva parella, Verge. Convida-la a sopar i a veure una pel·lícula junts. Posa un ambient acollidor amb espelmes i una taula decorada elegantment. Utilitza les teves habilitats culinàries i prepara un sopar especial pel teu amor. Per a la pel·lícula apaga els llums, encén algunes espelmes i submergeix-te a l'atmosfera romàntica. Aprofita per fer magarrufes sota els llençols i gaudir de la màgia i del cinema en companyia de qui vols.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 23 d'octubre

Solter: Ha arribat el moment de ser valent i de sincerar-te amb aquesta persona especial sobre els teus sentiments, Balança. Reuneix el teu coratge i busca un moment adequat per parlar-hi en privat. Explica-li com et fa sentir i per què és tan especial per a tu. Deixa clar que valores la seva amistat, però que també has desenvolupat sentiments més profunds. Les relacions són un joc d'equilibri. Potser els teus sentiments són correspostos o potser no.

En parella: Sents que alguna cosa t'impedeix fer el següent pas en la teva relació, Balança. Potser estàs experimentant la por al compromís o que hi hagi altres coses que et frenin. El compromís et genera ansietat. Sobretot si implica canvis significatius a la teva vida. Identifica què és el que et preocupa o et fa dubtar a fer el següent pas en la teva relació. T'ajudarà a entendre't millor i a posar èmfasi en el problema.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Algú en qui confiaves t'ha estat utilitzant, Escorpí. Ha arribat el moment de prendre les regnes i d'enfrontar-te a aquesta persona de cara. No permetis que et consumeixi la desil·lusió. Expressa'l com et sents i deixa clar que no toleraràs ser usat o manipulat. Recordeu qui ets i quin és el teu valor. No permeteu que el comportament d'aquesta persona us faci dubtar de la vostra vàlua. Mereixes ser tractat amb respecte i honestedat.

En parella: Finalment, has fet aquest pas tan esperat amb la teva parella, Escorpí. És un moment molt emocionant a la vostra vida. Ara esteu a punt per embarcar-vos en un nou capítol en la vostra relació. Continuar mantenint viva l'espurna de la passió i del romanç. Buscant maneres de sorprendre-us mútuament. Esteu entrant en una etapa meravellosa de la vostra relació. Aprofitar per evolucionar junts, construir records inoblidables i aprofundir en l'amor que sentiu l'un per l'altre.

IMPORTANT ESCORPIÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

23 de novembre - 21 de desembre

Solter: Avui t'enfrontaràs a una desil·lusió per descobrir que algú no és qui semblava ser, Sagitari. És millor descobrir la veritat que comprometre's i viure enganyat. Et sentiràs alleujat en no continuar invertint temps i energia en una relació que no és recíproca. Permet-te sentir totes les emocions que et sorgeixin. Des de la decepció fins a la tristesa o la ira. No et cohibissis per vergonya. Talla d'arrel la relació amb aquesta persona.

Per parella: Sents una falta d'afecte per part de la teva parella, Sagitari. Les diferències en la manera com expressem i percebem l'afecte poden causar malentesos. Això és el que t'està passant avui. Troba un moment tranquil per parlar amb la teva parella i expressa-li com et sents. Comenta-li que t'agradaria entendre millor què està passant entre vosaltres. Que li sents més distant que de costum i que t'expliqui.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

23 de desembre - 19 de gener

Solter: T'ha enxampat per sorpresa que t'agradi aquesta persona, Capricorn. De vegades els sentiments poden sorgir de manera inesperada. Et pots sentir intimidat perquè et sorgeixin de sobte. Especialment, si no estaves buscant activament una relació o si la persona en qüestió no encaixa en les teves expectatives preconcebudes. No et resisteixis ni reprimeixis els teus sentiments. Dona't una oportunitat. Permet-te sentir i explorar el que vagi sorgint entre vosaltres. Sense pressa. Deixa't emportar.

En parella: Hi ha certes persones a les nostres vides amb les quals tenim una connexió profundament espiritual i significativa, Capricorn. Com si les nostres ànimes estiguessin destinades a estar juntes des del principi dels temps. Sents que coneixes la teva parella de tota la vida. Pot ser un senyal que has trobat la teva ànima bessona. Aquesta connexió va més enllà de l'atracció física o de la compatibilitat superficial; és una connexió que transcendeix en el temps i l'espai.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Valora el que tens ara abans de considerar una segona oportunitat amb la teva exparella, Aquari. Estàs gaudint de llibertat, pau mental i autoestima. Pensa com et sents amb tu mateix i com la relació amb el teu ex podria afectar la teva llibertat actual. El passat és passat per una raó. La teva exparella pot estar penedida i demanar-te una segona oportunitat. Reflexiona si tornar a aquesta relació seria el millor per a tu.

En parella: La teva parella està invertint molt en la relació, Aquari. I sents que no ets a l'alçada. Pot ser que la teva tossuderia estigui obstaculitzant el progrés i l'harmonia en la relació. Considera fer alguns canvis perquè les coses canviïn. No tinguis por de deixar de banda la teva manera de ser per obrir-te a noves maneres de pensar i d'actuar en la relació. De vegades, cal deixar de banda l'orgull i l'ego.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Mantingues una ment oberta quan es tracta de conèixer noves persones, Peixos. Encara que al principi no siguin el teu tipus. Et pots arribar a sorprendre gratament en descobrir les diferents perspectives i maneres de veure el món que altres tenen per oferir-te. És possible que et sentis atret per algú que no encaixa en absolut amb tu ni amb la teva manera de ser. Això no vol dir que no pugui tenir un impacte significatiu a la teva vida.

En parella: La teva relació està anant cada vegada millor, Peixos. Tot sembla encaixar perfectament quan esteu junts. Hi ha una sensació d'harmonia, comprensió i complicitat que et fa sentir complet i estimat d'una manera que mai no havies experimentat. Esteu en sintonia a un nivell molt profund. Gaudiu de cada moment que passeu junts el dia d'avui i tots els que us queden. Continuar, així i tot, anirà millor amb el temps. Ho veureu.

IMPORTANT PISIS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI