Roda zodiacal sobre fons estrellat

SOCIETAT

Horòscop d'avui, dilluns 11 de març

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat a través de les cartes del Tarot

Vols saber què t'ofereix el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries,
A la feina i l'economia, La Temprança i Sis de bastos: una càrrega, que no és de la teva responsabilitat, és a les teves espatlles, fent que vagis a desganar a tota mena de llocs i activitats. Saps a qui has de deixar aquest pes. Signatura favorable de papals que ja tenies al cap.
En l'amor i l'entorn, dos de bastos i deu de bastos: gran energia i càrrega emocional que pot fer avui un dia per sentir-ho tot o carregar-ho tot, depèn de les teves intencions. Controla la teva paciència i saber estar davant de les amistats, les quals no estaran en la mateixa vibració que tu, i això et molestarà.
En la salut i la teva energia, vuit de copes i Cinc de bastos: allò que no t'aporti, aparta'l, perquè altrament serà un generador de negativitat, la qual ja tens a la teva aura. Reuneix les condicions que et fan destacar i sentir-te millor.
El teu color i número de la sort: Blanc i el 6

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure,
A la feina i l'economia, El Penjat i el Rei de bastos: el teu camp de visió s'ampliarà quan t'adonis d'un factor important en l'àmbit laboral. Descobriràs certs comportaments o comentaris amb un contingut de falsedat, no per quedar bé amb tu, sinó per voler fer malbé la teva imatge. Econòmicament parlant, s'esperen novetats a favor.
A l'amor i l'entorn, tres d'espases i la Torre: els teus aferraments comencen a donar la cara. T'estarà costant massa allunyar-te de certes persones, fins i tot objectes, i es despertarà en tu una mica d'estrès i gelosia.
En la salut i la teva energia, sota d'espases i Reina de bastos: tota circumstància que t'estigui manejant ha estat producte de la teva obsessió i de poca iniciativa per arreglar les coses.
El teu color i número de la sort: Marró i el 4

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons,
A la feina i l'economia, quatre d'ors i Dos d'ors: travessaràs fortes situacions de canvi, de sorpresa, de replantejament profund. Després, apareixerà l'arc de Sant Martí per portar-te un nou capítol a la teva vida.
A l'amor i l'entorn, L'Emperador i As d'ors: sembla que els teus sentiments necessitaran més del que demanaven abans, de voler reforçar aquesta connexió i saber si és on vols ser. Una figura masculina, una mica freda d'aparença, serà un factor sorpresa per sospesar tot aquest tema.
En la salut i la teva energia, Rei d'ors i Quatre de copes: aprecia allò que tens, allò que sents i l'estat anímic que posseeixes en aquests moments. Gaudeix al màxim del dia i enganxa't un bon caprici per celebrar-ho.
El teu color i número de la sort: Groc i els nombres parells

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc,
A la feina i l'economia, As de copes i Vuit de bastos: t'has de replantejar petites qüestions de la teva trajectòria. Ets davant d'un moment de reflexió, de buscar noves sortides. Si vols canviar de feina, sigues prudent i espera. Retards de cobrament i pagaments que et deguin.
A l'amor i l'entorn, El Judici i Sota de copes: hi ha dos factors que s'estan separant cada cop més. Una és la generositat per compartir-ho tot amb la persona, i una altra tenir en compte el que l'altre demana. Són dues qüestions que, en la forma final tracten d'alguna cosa material, el seu abordatge no és el correcte.
A la salut i la teva energia, sis de copes i El Carro: excel·lent compenetració d'energia entre els tres plans, físic, mental i emocional. Tracta de treballar aquesta generositat per completar el rang de vibracions positives.
El teu color i número de la sort: Vermell i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó,
A la feina i l'economia, set de bastos i Set d'espases: tot acte brut o amb intencions de guanyar a costa dels altres et deixarà a la corda fluixa. És preferible que actuïs cara a cara i enfrontar-se amb totes les conseqüències. Recordeu que el karma existeix. Pèrdua, coneixedora, monetària.
A l'amor i l'entorn, deu de copes i Sota de bastos: no cal emprar comportaments que limitin a l'altra part per acontentar-te. Estàs ocupant un espai vital que no és teu i això volarà pels aires tard o d'hora. Un membre del si familiar fuig davant d'un tema que li reclamaràs.
A la salut i la teva energia, dos d'espases i Quatre d'espases: jornada per tenir pau, llegir, meditar. No cauràs malalt, però els teus txakres necessiten equilibrar-se mitjançant el repòs.
El teu color i número de la sort: Índic i el 9

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge,
A la feina i l'economia, Cavall de copes i Cavall d'ors: harmonia força notable, que fins i tot serà estrany per a tots els companys. Serà aprofitar, perquè sàpigues perfectament que cada un nombre aproximat de dies, hi ha problemes. Harmonia i satisfacció financera.
A l'amor i l'entorn, nou de bastos i El Sol: obre't una mica a millores i actualitzacions pel que fa a la teva parella. Si tens proposicions, almenys intenta-ho i demostra que ets més flexible. Cercles socials amb estabilitat i bones comunicacions.
A la salut i la teva energia, set de copes i Tres d'ors: podries veure danyades les teves mans, peus o ventre. No han de ser problemes correlatius. La teva energia demana activitat, tirar-se endavant i dirigir-se davant d'una situació que requereixi agilitat o dinamisme per activar aquesta part de tu.
El teu color i número de la sort: Negre i els números imparells

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança,
A la feina i l'economia, La Papisa i El Papa: assegura't que el que estàs vivint i rebent sigui real, i sobretot, que et correspongui. Si alguna cosa arriba a tu, torna-ho sense interès, que es vegi que no et quedes amb el que és aliè, siguin objectes, comentaris o energies.
En l'amor i l'entorn, deu d'espases i Reina d'espases: sents una crida forta per seguir un projecte on puguis demostrar del que ets capaç, d'ensenyar al món els teus dots i formes de projectar-les en la realitat tangible. Els teus afectes estaran emanant una vibració que atraurà persones amb qui abans no eres molt afí.
En la salut i la teva energia, Rei de copes i As de bastos: les preocupacions, si no pots resoldre-les a les hores diürnes, no les mantinguis en el son. L'insomni i trastorns relacionats estarien nodrint-se d'aquest problema.
El teu color i número de la sort: Verd i el 7

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpió,
A la feina i l'economia, Cavall d'espases i Nou d'ors: la intimidació que t'estigui generant les situacions només és momentània. No deixis que et releguin a un marge de la qüestió i posa les teves cartes sobre la taula, opinant i lluitant per les teves causes, sense pensar en ningú més. La teva butxaca generarà riquesa i en podràs gaudir.
A l'amor i l'entorn, quatre d'espases i Dues d'espases: portes un ritme més accelerat al que estàs acostumat. No és un punt negatiu, sempre que sàpigues frenar en el moment adequat per no emportar-te sorpreses. També, per als que vulguin seguir el teu ritme, hauràs de donar un temps perquè puguin emmotllar-se a tu.
A la salut i la teva energia, cinc de copes i Cinc d'espases: el teu subconscient t'està enviant senyals a través de somnis, de l'aparició de nostàlgia per coses del passat i la teva ment comença a ofuscar-se.
El teu color i número de la sort: Rosa i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari,
A la feina i l'economia, L'Ermità i La Lluna: necessites tenir més convicció. D'aquesta manera estàs facilitant que tots comencin a veure't més feble i maldestre. No ho consentis i posa't mans a l'obra. Podràs guanyar una part de diners que havia de ser repartit per no arribar a acords.
A l'amor i l'entorn, sis d'espases i L'Emperadriu: nova etapa se't tira a sobre. Això et vindrà genial per renovar aires, sentiments o persones. És normal sentir-se frustrat, però ja és una cosa passada, no hi donis més voltes. Una figura més jove que tu, serà present per reconduir el teu camí i plantejant-te noves idees.
A la salut i la teva energia, sis d'oros i La Força: procedeix a acomodar-te i gaudir de la tranquil·litat. No cal res més per avui. Dorm més hores de les que sols dormir.
El teu color i número de la sort: Gris i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn,
A la feina i l'economia, sota d'oros i Els Enamorats: dia rodó completament. Pot ser una bona oportunitat per proposar, demanar i buscar alternatives i millores a la teva estructura laboral. Necessitaràs un document, amb què no comptaves, per obtenir un bé material.
En l'amor i l'entorn, La Mort i El Món: ja que has dipositat la confiança i la serenitat en tot això, ara intenta fer-ho fix i estable. No cal confiar només pel fet d'accionar alguna cosa i que surti bé. També cal anar reconduint-ho a bon port si volem resultats.
A la salut i la teva energia, deu d'ors i Vuit d'espases: especial atenció amb el sistema circulatori i la pell. Aparició d'al·lèrgies o reaccions cutànies una mica inusuals.
El teu color i número de la sort: Turquesa i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari,
A la feina i l'economia, El Mag i Nou d'espases: buscaràs solució, però necessitaràs una figura femenina per a la dissolució total del problema. Potser no és el lloc o moment adequat per fer-ho pel teu compte. Uns diners que vas prestar no tornaran, no els esperis més.
En l'amor i l'entorn, nou de copes i Rei d'espases: hi ha prou iniciativa per anar renovant l'enllaç i, així, no caure en l'avorriment. Hauràs de tenir en compte una amistat per a l'execució d'un pla.
A la salut i la teva energia, dos de copes i El Boig: els bloquejos mentals poden fer del teu dia un pou de preocupacions i necessitats que abans no tenies. El sisè i setena xacra necessiten una recàrrega d'energia.
El teu color i número de la sort: Taronja i l'1

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos,
A la feina i l'economia, vuit d'ors i Quatre de bastos: esquivaràs amb facilitat els obstacles que se t'interposin. Serà una jornada intensa en esforç físic i mental, però continuaràs amb la línia que t'has proposat. Possibles conflictes per temes econòmics amb tercers.
En l'amor i l'entorn, La Roda de la fortuna i Tres de bastos: malgrat els girs inesperats, no hi haurà perill pel que fa a les relacions més profundes que tinguis en aquests moments. Has trobat els punts clau per determinar el teu lloc a cadascuna.
A la salut i la teva energia, L'Estrella i Cinc d'ors: dolor localitzat a la part central el tronc, bé a l'esquena o al plexe. Qüestions òssies febles.
El teu color i número de la sort: Blau i el 0

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal