Roda zodiacal sobre un fons negre amb estrelles

SOCIETAT

Horòscop d'avui, diumenge 10 de març

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat a través de les cartes del Tarot

Vols saber què t'ofereix el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries,
A la feina i l'economia, El Diable i Quatre d'espases: una de les pitjors coses és no confiar en el que es fa, i això t'estarà succeint. Mantingues les teves capacitats fermes i avança amb el que tens mentre esperes donar més de tu. Vigila la teva economia amb compte.
A l'amor i l'entorn, Rei d'ors i Quatre de copes: bon dia per estar tranquil, participar en alguna activitat amb amics i, sobretot, tenir en compte qui tens al teu costat. Val la pena, ja que els drames sorgeixen quan algú desapareix per qualsevol raó.
A la salut i la teva energia, El Boig i Sis d'espases: harmonia energètica una mica regular. Una jornada plena d'imprevistos i sorpreses.
El teu color i número de la sort: Verd i els nombres parells

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure,
A la feina i l'economia, L'Estrella i Cinc de copes: atendràs la trucada d'un membre més jove que tu per resoldre una qüestió que no té res a veure amb tu. Comences a veure algunes bases sòlides per als teus guanys.
A l'amor i l'entorn, dos de bastos i Dos d'ors: una bona comprensió i comunicació. Després de certs esdeveniments de tensió, s'hi observa una millora notable. Voldràs connectar-te amb persones importants per a tu i servir de pont entre elles.
A la salut i la teva energia, As d'ors i La Temprança: el teu estat actual et permetrà qualsevol cosa que et proposis, sempre que estigui dins d'un marge real. Pren contacte amb l'aigua a través de banys purificadors, anant a prop seu o hidratant-te més del que normalment fas.
El teu color i número de la sort: Taronja i l'1

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons,
A la feina i l'economia, cinc d'espases i L'Emperador: a l'hora de prendre una decisió, hi podria haver un conflicte amb una altra persona. És important que l'opinió sigui tan representativa com sigui possible, cosa que eliminaria aquest conflicte innecessari. Pel que fa als diners, algú voldrà fer un esforç per saldar un deute que té amb tu.
A l'amor i l'entorn, sis d'ors i Dos d'espases: després de col·laborar i avançar en assumptes emocionals, delecta't dels plaers mundans i materials, ja que els tindràs a la teva disposició. No hi ha res de dolent per algun excés puntual. Una figura masculina et podria sorprendre.
A la salut i la teva energia, sis de copes i El Papa: ja sabem que les probabilitats de sentir-nos malament augmenten si excedim les línies vermelles. Podries experimentar empatx, baixa o alta tensió, al·lèrgies i qualsevol manifestació física mínima, però intensa localment.
El teu color i número de la sort: Rosa i el 0

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc,
A la feina i l'economia, Cavall d'ors i Quatre de bastos: vols començar a canviar el teu entorn laboral perquè no pots canviar la manera de ser dels teus companys, cosa que fa que tinguis certes frustracions a l'hora de relacionar-te amb ells i desenvolupar algunes labors. Habilitats amb potencial de millora a curt termini.
A l'amor i l'entorn, As de copes i Quatre d'ors: quan experimentem un revés i es comença a repetir, és un senyal que hem de canviar o sortir-ne. Com que els trens només passen una vegada, no esperem que l'altra persona canviï. Serà massa difícil entaular una conversa o fer plans amb els teus familiars.
A la salut i la teva energia, tres de copes i Els Enamorats: és gratificant saber que, malgrat la teva tempesta mental, has mantingut un anhel intern de millorar. De moment, millora la teva aparença davant del mirall i fes activitats com llegir o meditar.
El teu color i número de la sort: Ocre i el 7

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó,
A la feina i l'economia, Rei de bastos i l'ermità: ho tens tot sota control, o això creus, però de moment pots estar tranquil. Sents confiança en allò que fas, en el teu cercle laboral i en les idees que comences a maquinar per al futur. Els beneficis estan augmentant gradualment.
A l'amor i l'entorn, nou d'espases i El Carro: no deixis que les teves relacions es basen únicament en mostres materials d'afecte. Tampoc no busquem una connexió espiritual profunda. Troba el punt mitjà entre ells dos.
A la salut i la teva energia, Cavall de bastos i Set d'espases: hi ha una certa recaiguda d'ànim a causa de molèsties a la boca o l'esquena. Revisa-ho com més aviat millor perquè podria donar-te més problemes dels que t'imagines.
El teu color i número de la sort: Gris i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge,
A la feina i l'economia, cinc de bastos i Vuit d'ors: firmes de documents per avançar en un assumpte financer. Tot i que el desenllaç encara és lluny, s'estan produint canvis. Tingues en compte un petit estalvi per a una propera despesa important.
A l'amor i l'entorn, deu d'ors i deu d'espases: viu les coses sense analitzar-ho gaire. Tindràs els recursos necessaris per abordar-ho. No et centris que sentiràs demà si avui tens un comportament concret.
A la salut i la teva energia, set de bastos i Reina d'espases: poden aparèixer petits problemes de pell, cabell o sequedat general. Demana millores als teus éssers de llum i ells te les donaran.
El teu color i número de la sort: Vermell i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança,
A la feina i l'economia, El Judici i Sis de bastos: gaudiràs d'un dels millors moments de la teva vida durant molt de temps en veure que els teus esforços són recompensats. Podries ser una mica com la figura recurrent a què demanen ajuda. Tingues en compte que has de saber identificar què és una petició al que és una adulació.
A l'amor i l'entorn, As de bastos i La Força: et sents en deute amb diversos individus. Vols demostrar els teus sentiments pels altres, però el teu ego t'ho impedeix per orgull, vergonya o irritabilitat. Tots mereixen una imatge de tu serena i compromesa.
A la salut i la teva energia, nou d'ors i La Roda de la fortuna: fins ara pots gaudir d'un ànim acceptable, però la teva energia baixarà bruscament per no prevenir el fred o els agents tòxics.
El teu color i número de la sort: Violeta i el 4

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpió,
A la feina i l'economia, Cavall de copes i As d'espases: tindràs tants girs de guió en aquest àmbit que haurem d'esperar que l'Univers posi les cartes sobre la taula perquè aquestes opcions estiguin a la teva disposició. Obre bé els ulls perquè tot pot passar, a si quina cura amb el que dius o penses.
A l'amor i l'entorn, Reina de bastos i deu de copes: el teu cap està maquinant massa per als pocs esdeveniments que estan transcorrent. Això es diu desconfiança, no només a l'altre sinó a tu mateix. Per rebre les emocions en el seu estat més pur, obre't amb innocència i compassió.
A la salut i la teva energia, Rei de copes i El Penjat: tindràs una disminució significativa de l'estat d'ànim, cosa que provocarà infeccions o la propagació d'aquestes.
El teu color i número de la sort: Blau i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari,
A la feina i l'economia, la Torre i Cavall d'espases: prepara la teva ment pel que ve. Independentment de si alguna circumstància se suma al problema, has d'estar concentrat per fer un pas endavant. La teva butxaca se'n beneficiarà, no en quantitat, sinó en qualitat.
En l'amor i l'entorn, dos de copes i Vuit de copes: és possible que hi hagi un desig de voler expressar les vostres intencions i desitjos. Està bé que no et guardis res, però no cal ser completament transparent, ja que pot ser una qualitat perillosa. Una situació familiar reflectirà un trauma de l'adolescència.
A la salut i la teva energia, sota de bastos i Rei d'espases: les postures són importants. Per molt que et moguis, si després no cuides aquestes, el primer no servirà de res.
El teu color i número de la sort: Groc i els números imparells

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn,
A la feina i l'economia, tres d'ors i Sota de copes: avui estaràs ple de determinació. És cert que portar aquest comportament a la imatge dels altres pot generar la impressió de ser insociable, esquerp i fred. No ens hem de preocupar per les opinions dels altres. Economia basada en col·laboració i rebuda de béns.
En l'amor i l'entorn, tres de bastos i Reina d'espases: encara que intentis mantenir les teves relacions amoroses tan bé com sigui possible, prova d'allunyar-te d'aquella persona en concret que et fa la vida impossible, sigui en l'àmbit amorós o no. T'està generant emocions que no són pròpies de tu.
A la salut i la teva energia, El Mag i La Mort: vigila la teva zona íntima, sistema urinari i minerals en sang. Tindries algun dèficit.
El teu color i número de la sort: Negre i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari,
A la feina i l'economia, nou de bastos i Set de copes: bon moment per ampliar les fronteres i dur a terme idees. Estaràs experimentant transformacions en tots els aspectes, tant per a tu com per als altres. La teva economia et permetrà establir coses que fins ara consideraves una mica complicades.
A l'amor i l'entorn, La Lluna i La Justícia: a poc a poc anem aconseguint aproximar-nos al que volíem. Alguns aspectes aniràs aconseguint, dels quals podràs saber identificar com a essencials o passatgers. Una persona propera ve de visita després de molt de temps.
A la salut i la teva energia, Reina d'ors i Sota d'espases: tot i que no sigui un gran dia, anímicament parlant, tens reserves per donar-ho tot de tu i no deixar que les altres qüestions no decaiguin.
El teu color i número de la sort: Blanc i el 9

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos,
A la feina i l'economia, deu de bastos i L'Emperadriu: intueixes que s'acosta una crisi. No hi tinguis por, ja que les crisis són parts de la vida que ens obliguen a transformar-nos. No us heu preparat per a l'impacte que tindrà. La teva economia també patirà aquests canvis.
A l'amor i l'entorn, El Sol i La Papisa: tens en compte quina direcció prendre pel que fa a la teva relació. Va ser un encert aquesta decisió que vas prendre, perquè ara, amb perspectiva, ho entens tot. Celebració especial a prop de casa teva o a la mateixa llar.
A la salut i la teva energia, set d'ors i Cinc d'ors: no deixis per a demà el que puguis fer avui. Estàs estenent en el temps aquest problema de salut i saps que no és bo.
El teu color i número de la sort: Índic i el 6

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal