Un home d'esquena en una administració de loteria, i al cercle una butlleta de l'Euromilions
SOCIETAT

Molt de compte: aquesta és l'hora límit per comprar l'Euromillones i evitar ensurts

És vital saber els terminis per comprar les butlletes de l'Euromillones, o bé de sorteigs com la Bonoloto o la Primitiva

Si ets dels que somien guanyar un gran premi a l'Euromillones, és crucial que coneguis l'horari límit per comprar la teva butlleta. No hi ha res pitjor que perdre l'oportunitat de participar en el sorteig de l'Euromillones per no estar al corrent dels horaris.

L'Euromillones és un dels sorteigs més populars a tot Europa. Aquest sorteig se celebra dues vegades per setmana, els dimarts i els divendres.

Apunta bé: l'horari límit per comprar l'Euromillones

Per participar en l'Euromillones, has de comprar la teva butlleta abans de les 20:30 hores (hora peninsular espanyola) del dia del sorteig. Si compres el teu bitllet després d'aquesta hora, no podràs participar en el sorteig d'aquell dia (21:30 hores) i hauràs d'esperar al següent.

Una dona amb cara de sorpresa sobre un fons d´una celebració de loteria

És important tenir en compte que aquest horari pot variar lleugerament depenent del país on et trobis. Per això, sempre és recomanable verificar l'hora límit a la teva localitat per evitar qualsevol problema.

Què passa si compres la teva butlleta després de l'horari límit

Si compres la butlleta de l'Euromillones després de l'hora esmentada, pot ser un problema. Sobretot, si comptaves participar en un sorteig específic, especialment si hi ha un pot acumulat molt gran.

Per evitar aquest tipus de problemes, el millor és comprar la teva butlleta amb antelació. No esperis fins al darrer minut. D'aquesta manera, assegures que la teva participació està garantida i no t'has de preocupar pels horaris.

Els horaris per comprar la Bonoloto i la Loteria Primitiva

A més de l'Euromillones, a Espanya també són molt populars la Bonoloto i la Loteria Primitiva. Aquests sorteigs tenen els seus propis horaris límit que heu de conèixer per evitar problemes.

Bonoloto

La Bonoloto se celebra de dilluns a dissabte. L'horari límit per comprar la teva butlleta és a les 21:00 hores del dia del sorteig. Si compres la teva butlleta després d'aquesta hora, no podràs participar en el sorteig d'aquell dia (21:30 hores) i la teva butlleta serà vàlida per al sorteig següent.

Loteria Primitiva

La Loteria Primitiva se celebra els dijous i els dissabtes. L'horari límit per comprar la teva butlleta és a les 21:15 hores del dia del sorteig (21:40 hores). Igual que amb l'Euromillones, si compres la teva butlleta després d'aquesta hora, no podràs participar en el sorteig d'aquell dia.

Conèixer l'horari límit per comprar la teva butlleta de l'Euromillones, la Bonoloto o la Loteria Primitiva és crucial per evitar problemes i assegurar-te que pots participar en el sorteig. No deixis que una distracció t'impedeixi tenir l'oportunitat de guanyar un gran premi.

➡️ Societat

Més notícies: