Fotomuntatge amb una imatge de fons de diverses persones celebrant un premi de la loteria i al capdavant un home celebrant i una butlleta de l'Euromilions

SOCIETAT

El motiu real pel qual és millor jugar a l'Euromillones dimarts que divendres

Desvelem quin és el dia més propici per tenir més opcions de guanyar un gran premi de l'Euromillones

L'Euromillones és una de les loteries més populars a Europa, amb sorteigs dimarts i divendres. Tot i que molts jugadors prefereixen participar els divendres, hi ha diverses raons per les quals és millor jugar a l'Euromillones dimarts. Aquí us expliquem per què.

Menys competidors, més oportunitats

Un dels principals motius per jugar a l'Euromillones dimarts és que hi ha menys jugadors que participen en aquest sorteig comparat amb divendres.

Imatge de fons d'una administració de Loteries i una altra imatge d'una butlleta de l'Euromilions amb dues emoticones, d'un sobre amb euros i una altra d'una exclamacions

Com que hi ha menys butlletes venudes, la probabilitat que hagis de compartir el premi si guanyes és menor. Això es tradueix en premis més grans per als guanyadors de dimarts.

Menor acumulació de premis

Quan el pot no es guanya, s'acumula per al sorteig següent. Si jugues els dimarts, tens l'avantatge de participar en un pot que no ha estat acumulat en excés, cosa que és més freqüent als sorteigs dels divendres.

En participar dimarts, augmenten les teves possibilitats de guanyar un premi considerable abans que el pot arribi a xifres astronòmiques que atreuen més jugadors.

Probabilitats de guanyar

Les probabilitats de guanyar l'Euromillones són les mateixes tant si jugues dimarts com divendres. Per guanyar el premi major, heu d'encertar els cinc números i les dues estrelles, amb una probabilitat d'1 entre 139.838.160.

Fotomuntatge amb una imatge de fons de la celebració d'un premi de la loteria i al capdavant una butlleta del sorteig de l'Euromilions

Tot i que aquestes probabilitats són baixes, les mateixes regles apliquen per a tots dos dies. Tot i això, com ja esmentem, en haver menys competidors els dimarts, les teves opcions d'emportar-te el premi sense dividir-ho augmenten.

Major tranquil·litat i planificació

Un altre benefici de jugar els dimarts és la possibilitat de planificar millor la teva participació. A l'inici de la setmana, generalment hi ha menys estrès i ocupacions que al final, cosa que et permet prendre decisions més meditades sobre la compra de les butlletes. A més, en no estar competint amb la febre dels divendres, pots evitar les presses i les llargues cues per comprar la teva butlleta.

Dimarts és el dia perfecte per provar sort

En resum, jugar a l'Euromillones dimarts té diversos avantatges significatius sobre fer-ho divendres. Amb menys competidors, una menor acumulació de premis i una atmosfera més tranquil·la per planificar el teu joc, dimarts pot ser el dia ideal per provar sort.

Muntatge de fotos d?una persona obrint cava després d?haver guanyat un premi de la Loteria Nacional i, al costat, una imatge d?una butlleta d?Euromilions amb una noia feliç

Les circumstàncies al voltant del sorteig dels dimarts et poden oferir una millor oportunitat d'emportar-te un gran premi sense necessitat de compartir-ho amb tants guanyadors potencials.

A l'hora de decidir quan jugar a l'Euromillones, tingues en compte aquests factors i planifica la teva participació per maximitzar les teves possibilitats de guanyar en aquesta emocionant loteria.

➡️ Societat

Més notícies: