Muntatge amb una Administració de Loteria, el logotip d'Euromilions i el d'Eurodreams
SOCIETAT

EuroDreams, la nova loteria a Espanya que vol plantar cara a Euromilions

La loteria promet als jugadors llaminers premis que es reparteixen fins a 30 anys des del sorteig

Si ets aficionat a la loteria hauries de conèixer EuroDreams . Si només jugues de tant en tant, prepara't, perquè milers de premis poden ser teus.

La Societat Estatal de Loterías y Apuestas del Estado va fer l'anunci a finals del 2023 i ara ja es pot jugar. Aquest és un joc d'atzar que promet canviar vides.

Amb un premi principal de 20.000 euros al mes durant 30 anys. Nadal malament. Aquest nou sorteig, inspirat en la dinàmica exitosa de l'Euromilions, va debutar el 6 de novembre.

El format d'EuroDreams

El format d'EuroDreams manté l'essència tradicional dels jocs de loteria. Permetent als participants triar sis números de l'1 al 40 i una taula de l'1 al 5. Similar a l'Euromilions, els sorteigs es duen a terme dues vegades per setmana, els dilluns i dijous a les 21.00 hores.

EuroDreams i la seva impressionant estructura de premis

  • Primera Categoria : 20,000 euros al mes durant 30 anys.
  • Segona Categoria : 2,000 euros al mes durant 5 anys.
  • Tercera Categoria : 120 euros.
  • Quarta Categoria : 40 euros.
  • Cinquena Categoria : 5 euros.
  • Sisena Categoria (Reintegrament): 2,50 euros.

Un preu de loteria assequible

El preu assequible dels bitllets, només 2,50 euros, permet a un públic ampli participar en aquesta emocionant oportunitat de guanyar. El sorteig està disponible a països com Espanya, Portugal, França, Irlanda, Regne Unit, Bèlgica, Àustria, Suïssa i Luxemburg.

Tot i això, EuroDreams espera expandir-se a més països en el futur. Les butlletes es poden adquirir tant en punts de venda autoritzats com en línia. A través d'administracions oficials amb llicència de venda en línia.

A més de l'emoció de guanyar, EuroDreams destaca pel compromís amb causes benèfiques.

Part dels ingressos generats per aquest innovador joc d'atzar es destinaran a projectes i organitzacions benèfiques. D'aquesta manera, es dona una dimensió solidària a la recerca de la fortuna.

Amb el llançament d'EuroDreams, es vol oferir una nova i emocionant opció per als jugadors. Canviar la vida a través de la sort. Serà aquest el bitllet que porti la fortuna a la porta?

➡️ Societat

Més notícies: